reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny, jestem już po wizycie 😉
Pęcherzyk ciążowy ma 3.7mm ❤️ teoretycznie z OM wychodzi 5+5 a praktycznie jest to 5+1 ❤️ następna wizyta 29.07. Mam nadzieję że już będzie serduszko❤️❤️❤️ termin porodu 18.03.2022
W załączniku moje małe ziarenk 😊😊😊💞

Załączniki

• IMG_20210716_142659.jpg
    IMG_20210716_142659.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 95
Jestem juz po USG, ciaza umiejscowiona prawidlowo, widac pecherzyk zoltkowy ❤️🥰🥰🥰 Obok pecherzyka ciazowego duzy krwiak, niestety nie wiem jakich wymiarow bo to usg w szpitalu i nie dostalam do reki wydruku. Kolejne usg mam 22go, wiec juz zarodek bedzie (mam nadzieje) widoczny 😀 Powtorki bety mi nie zrobili, bo stwierdzili, ze skoro ciaza jest umiejscowiona prawidlowo nie ma takiej potrzeby.
Mam sie spodziewac kolejnych plamien/krwawien, ale i tak jestem przeszczesliwa 😃 Wierze, ze tym razem sie uda 😃

Słaba jakaś jestem, tylko bym leżała...
Mnie ciągle boli głowa i chyba dlatego też ciągle bym leżała 😕 mam wrażenie że te bóle to początek nudności za parę dni 👍 pytanie do dziewczyn którym aktualnie jest niedobrze. W którym Tc zaczęło was mdlić? A może inaczej, przy jakiej becie zaczęło wam być niedobrze? 😉 Czy beta ma znaczenie? 🌷🌷🌷😜🌷🌷🌷

Mnie ciągle boli głowa i chyba dlatego też ciągle bym leżała 😕 mam wrażenie że te bóle to początek nudności za parę dni 👍 pytanie do dziewczyn którym aktualnie jest niedobrze. W którym Tc zaczęło was mdlić? A może inaczej, przy jakiej becie zaczęło wam być niedobrze? 😉 Czy beta ma znaczenie? 🌷🌷🌷😜🌷🌷🌷
Lekkie mdłości miałam już tydzień temu. A od wczoraj jest już "ciekawiej" i trudniej mi utrzymać pożywienie w brzuchu. Dziś 7+3

reklama
Do góry