reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny, jestem już po wizycie 😉
Pęcherzyk ciążowy ma 3.7mm ❤️ teoretycznie z OM wychodzi 5+5 a praktycznie jest to 5+1 ❤️ następna wizyta 29.07. Mam nadzieję że już będzie serduszko❤️❤️❤️ termin porodu 18.03.2022
W załączniku moje małe ziarenk 😊😊😊💞

Załączniki

• IMG_20210716_142659.jpg
    IMG_20210716_142659.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 92
Jestem juz po USG, ciaza umiejscowiona prawidlowo, widac pecherzyk zoltkowy ❤️🥰🥰🥰 Obok pecherzyka ciazowego duzy krwiak, niestety nie wiem jakich wymiarow bo to usg w szpitalu i nie dostalam do reki wydruku. Kolejne usg mam 22go, wiec juz zarodek bedzie (mam nadzieje) widoczny 😀 Powtorki bety mi nie zrobili, bo stwierdzili, ze skoro ciaza jest umiejscowiona prawidlowo nie ma takiej potrzeby.
Mam sie spodziewac kolejnych plamien/krwawien, ale i tak jestem przeszczesliwa 😃 Wierze, ze tym razem sie uda 😃

Słaba jakaś jestem, tylko bym leżała...
Mnie ciągle boli głowa i chyba dlatego też ciągle bym leżała 😕 mam wrażenie że te bóle to początek nudności za parę dni 👍 pytanie do dziewczyn którym aktualnie jest niedobrze. W którym Tc zaczęło was mdlić? A może inaczej, przy jakiej becie zaczęło wam być niedobrze? 😉 Czy beta ma znaczenie? 🌷🌷🌷😜🌷🌷🌷

Mnie ciągle boli głowa i chyba dlatego też ciągle bym leżała 😕 mam wrażenie że te bóle to początek nudności za parę dni 👍 pytanie do dziewczyn którym aktualnie jest niedobrze. W którym Tc zaczęło was mdlić? A może inaczej, przy jakiej becie zaczęło wam być niedobrze? 😉 Czy beta ma znaczenie? 🌷🌷🌷😜🌷🌷🌷
Lekkie mdłości miałam już tydzień temu. A od wczoraj jest już "ciekawiej" i trudniej mi utrzymać pożywienie w brzuchu. Dziś 7+3

reklama
Do góry