Mnie na 3 marca
Dzirkuje
Dzirkuje
Wpisałam [emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisałam [emoji847]
PięknieHej dziewczyny, jestem już po wizycie
Pęcherzyk ciążowy ma 3.7mm teoretycznie z OM wychodzi 5+5 a praktycznie jest to 5+1 następna wizyta 29.07. Mam nadzieję że już będzie serduszko termin porodu 18.03.2022
W załączniku moje małe ziarenk
Mnie ciągle boli głowa i chyba dlatego też ciągle bym leżała mam wrażenie że te bóle to początek nudności za parę dni pytanie do dziewczyn którym aktualnie jest niedobrze. W którym Tc zaczęło was mdlić? A może inaczej, przy jakiej becie zaczęło wam być niedobrze? Czy beta ma znaczenie?Słaba jakaś jestem, tylko bym leżała...
Lekkie mdłości miałam już tydzień temu. A od wczoraj jest już "ciekawiej" i trudniej mi utrzymać pożywienie w brzuchu. Dziś 7+3Mnie ciągle boli głowa i chyba dlatego też ciągle bym leżała mam wrażenie że te bóle to początek nudności za parę dni pytanie do dziewczyn którym aktualnie jest niedobrze. W którym Tc zaczęło was mdlić? A może inaczej, przy jakiej becie zaczęło wam być niedobrze? Czy beta ma znaczenie?
SuperDziewczyny, mam!!!!!! Jezus Maria...
Żeby tylko teraz nic się nie podzialo...
Czyli mam jeszcze trochę czasu do tak poważnych objawówLekkie mdłości miałam już tydzień temu. A od wczoraj jest już "ciekawiej" i trudniej mi utrzymać pożywienie w brzuchu. Dziś 7+3