reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

No wlasnie troche sie obawiam ze za niski ten wynik :(
Gdyby nie te kolejne testy, to bym powiedziała, że prawdopodobnie niestety biochem. Ale testy są bardzo wyraźne, więc moim zdaniem jakaś pomyłka w labo, albo pierwszy test wadliwy i nie miał prawa wykryć ciąży. Może zrób sobie dzisiaj jeszcze test, ale tak czy inaczej dopiero beta powie Ci prawdę. Trzymam kciuki! ❤️

reklama
Jadę z rana, dziękuję za kciuki przydadzą sie!! Ile u was wynosila beta i w ktory dc?
Kochana, nie porównuj z innymi, bo każda z nas w innym dniu mogła mieć owu i w innym dniu implantację. Nawet jeśli w jednym dniu owu, to implantacja jest w 6-12 dniu po owulacji, więc aż tydzień różnicy. Ty mogłaś mieć w ostatnim, 12. dniu i stąd niska jej wartość w tym dc. Naprawdę, nie przejmuj się. :)
Ja pierwszą betę robiłam w 26 dc i była 41. Ale naprawdę, nie porównuj. :) Jeśli implantacja była dopiero 25-26 dc, a ona też chwilę trwa, to nic dziwnego, że 28 dc miałaś betę 8. :) To może nic złego nie znaczyć! Naprawdę. Jeśli miałaś tak późno implantację, to taka beta byłaby prawidłowa. :) Jutro powtórka wszystko Ci powie.

Kochana, nie porównuj z innymi, bo każda z nas w innym dniu mogła mieć owu i w innym dniu implantację. Nawet jeśli w jednym dniu owu, to implantacja jest w 6-12 dniu po owulacji, więc aż tydzień różnicy. Ty mogłaś mieć w ostatnim, 12. dniu i stąd niska jej wartość w tym dc. Naprawdę, nie przejmuj się. :)
Ja pierwszą betę robiłam w 26 dc i była 41. Ale naprawdę, nie porównuj. :) Jeśli implantacja była dopiero 25-26 dc, a ona też chwilę trwa, to nic dziwnego, że 28 dc miałaś betę 8. :) To może nic złego nie znaczyć! Naprawdę. Jeśli miałaś tak późno implantację, to taka beta byłaby prawidłowa. :) Jutro powtórka wszystko Ci powie.
Dziękuję za wsparcie postaram sie nie myśleć 🥰

Dziewczyny u mnie to dopiero początek ale wy tez macie tak ze ciagle byście jadły ? Jak jest tak teraz to co powiedzieć później 😳😳
Ja też tak mam jem co godzinę serio:( ogólnie jestem szczuplutka 52kg ale to też przez moją dietę na żołądek i tak się zastanawiam moze dziecku czegoś brakuje? I dlatego tak wiecznie głodna chodze

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was plamiła na początku ciąży? Dziś wieczorem zauważyłam brązowe plamy, zdenerwowana zobaczyłam co się dzieje w środku i miałam lekko czerwony palec, widać że krew leci z szyjki 😣 dodam że biorę luteinę dopochwowo 2x2. Czy wiecie co to może być? Czy to koniec? 😢
Plamiłam w 1 ciąży kilka razy ale urodziłam zdrowe dziecko w 2 kolejnych tez plamiłam ale to juz niestety poronienie. Takze ciężko powoedziec. Trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze:)

Do góry