U mnie to ewidentnie wirusówka, którą syn przyniósł ze żłobka. Boje się, że skończy się kroplówkami, bo nie jestem w stanie przyjmować płynówJa wczoraj dostałam takiego skurczu w żołądku, że nie mogłam się ruszyć z łazienki na kanapę. Espumisan pomógł, bo już myślałam że będę jechać na SOR. Męczy mnie bardzo żołądek w ciąży i już sama nie wiem czego nie jeść, żeby było lepiej Wieczorami mój brzuch wygląda jakbym była w 4 miesiącu.
reklama
Nie wiem czy zabronione, pewnie przy brakach jak są wskazania to można, zależy pewnie czy ci lekarz przepisał czy sama bierzesz na własną rękę.Jak to zabronione branie żelaza? Kurcze ja cały czas przyjmuje a dziś 6+4
Małasyrenka
Fanka BB :)
Mogę oddać moje objawy żołądkowe jak chcesz A tak serio, nie każda z nas ma objawy. Może jeszcze wszystko przed Tobą, bo w sumie to wcześnie. Mi w 4 tyg piersi nabrzmiały, a tydz później zaczął mnie męczyć brzuch (i macica i żołądek). Powoli co tydzień coś przybywa. Teraz siusianie w nocy się włączyło.Cześć kobitki, ja dziś 4+3 : objawów nie mam kompletnie, Nic nadal i już się martwię..
a wizyta dopiero koniec lipca
Małasyrenka
Jak się napijesz to wymiotujesz? Dlaczego nie dajesz rady pic? To bardzo ważne przy biegunce. Nie pozwól żeby się odwodnić.U mnie to ewidentnie wirusówka, którą syn przyniósł ze żłobka. Boje się, że skończy się kroplówkami, bo nie jestem w stanie przyjmować płynów
Tak, wystarczy łyk i zaraz wymiotuje. Wiem, że to bardzo ważne, ale nic nie poradzę za to, że zaraz zwracam Teraz udało mi się wypić kubek gorzkiej herbaty i mam nadzieję, że już będzie trochę lepiej. Po elektrolitach od zawsze wymiotuje jeszcze bardziej, ale w ostateczności spróbuję jeszcze z nimi.Jak się napijesz to wymiotujesz? Dlaczego nie dajesz rady pic? To bardzo ważne przy biegunce. Nie pozwól żeby się odwodnić.
Nie zawsze brak objawów to coś złego...wiele kobiet nie ma objawów a ma zdrową ciążę. Ja w pierwszej ciąży na początku miałam może tydzien-dwa mdłości a potem normalnie studiowałam dziennie itd nic mi się nie działo każda ciąża jest inna, nawet u tej samej kobiety. Ja bym się cieszyła nie mając objawów szczególnie tych żołądkowych, jeszcze będziecie się potem męczyć może ze zgagą jak będzie wielki brzuch uciskał na żołądek albo z jakimś uciskaniem dziecka na nerw, rwe kulszową jak u mnie, na koniec kulalam na jedną nogę bo tak mi uciskalo czasami początek może być bezobjawowy a da dziecko popalić na koniec
Angiee
Dziewczyny, rower w ciąży - tak czy nie? Latem lubię wycieczki rowerowe i teraz mi tego brakuje... 10 km powoli i w cieniu będzie ok czy lepiej zrezygnować? Boję się trochę ze względu na to piątkowe plamienie, ale od wczoraj już czysto
Domka93
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, mam zagwostke. Test pozytywny z mega blada kreska w 27 dc. 28 dc beta 8.21 progesteron 13.59 troche mnie martwi taki słaby wynik. Jestem po kwietniowym poronieniu samoistnym w 5 tc. Wlaczone od 28 dc duohaston 3x1. Robilam jeszcze dwa razy test jeden mocniejszy drugi slabszy.. Czy ktoras tak miala i bylo ok? Jutro jade na bete ale martwie sie ze bedzie powtorka.
reklama
Angiee
Cześć dziewczyny, mam zagwostke. Test pozytywny z mega blada kreska w 27 dc. 28 dc beta 8.21 progesteron 13.59 troche mnie martwi taki słaby wynik. Jestem po kwietniowym poronieniu samoistnym w 5 tc. Wlaczone od 28 dc duohaston 3x1. Robilam jeszcze dwa razy test jeden mocniejszy drugi slabszy.. Czy ktoras tak miala i bylo ok? Jutro jade na bete ale martwie sie ze bedzie powtorka.
Podejrzane jest to, że test Ci wyszedł przy becie mniejszej niż 10. Masz może zdjęcie tego pierwszego?