blanny
Fanka BB :)
Ja bym Kochana poczekała i zrobiła 48 h od ostatniego wyniku. Bo tak jak będzie dziwny wynik, to też stwierdzisz, że to może przez to, że 72 h, że coś tam. Poczekaj i zrób po 48 h, naprawdę.nie wiem czy nie powtórzę jutro, bo tak bardzo chcę wiedzieć na czym stoję. po 72h też można sprawdzać, a może jakimś cudem wystrzeli w górę przez noc :<...
trzymam również kciuki za Ciebie! dawaj znać
Znowu zgadzam się z Angiee! Jeśli ciąża młodsza, w dodatku patrząc na Twoją betę, to w sumie nic zaskakującego, że lekarz nic jeszcze nie zobaczył Myślę, że jakbyś za tydzień poszła, to pęcherzyk by już był A beta ładnie rośnie... Trzymam kciuki!! Bierz leki i się nie poddawaj.Niestety nie ma pęcherzyka chyba czas się pożegnać. Póki co dostałam mase leków gdyby była wczesna ciąża i kontrolna wizyta za 3 tygodnie. Ale mi źle
Beta jeszcze malutka i 5+0 to bardzo wcześnie. Moim zdaniem może być nic nie widać. Chyba, że dobry sprzęt i jednak coś będzie. Ale jeśli nie musisz leków, nie miałaś biochemów, poronień, to ja bym tak wcześnie nie szła... Bez sensu, jeśli rzeczywiście potem będziesz się zamartwiać.Kurcze, ja się zastanawiam, czy mi ginekolog nie kazała przyjść za wcześnie. Beta w piątek 82, beta w poniedziałek 409. Mam przyjść jutro. To będzie dokładnie 5+0. Jak nie będzie nic widać, to się załamię przecież. Nie wiem czy nie przełożyć wizyty na poniedziałek.