Asjunia
Fanka BB :)
Bedzie dobrze! Ja ciagle to sobie powtarzam w myslachDziękuję dziewczyny za pocieszenie ❤ to dla mnie naprawdę bardzo duuużo znaczy. Podniosłyście mnie na duchu. Jesteście cudowne ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze! Ja ciagle to sobie powtarzam w myslachDziękuję dziewczyny za pocieszenie ❤ to dla mnie naprawdę bardzo duuużo znaczy. Podniosłyście mnie na duchu. Jesteście cudowne ❤
Ja co troche dotykam piersi i sprawdzam czy cos czuje. Do wczoraj do rozmowy z moja polozna mialam lekkie bole w dole brzucha, a po rozmowie z niw zniknely jak za dotkniecie czarodziejskie rozdzki. I jak tu nie oszalecDobrze, że mamy to forum i się możemy powspierać...
U mnie jakieś jaja zaraz jak otrzymałam wynik dzisiejszej bety przestały boleć mnie piersi. szukam czegokolwiek czego mogłabym się złapać i mieć nadzieję, a tu jeszcze objawy zanikające.
Super!!! Gratulacje ❤❤❤Dziewczyny, ja dziś po kolejnej wizycie fasolka ma 0,38 cm i bijący serduszko dzis wg OM 6+0
Super a jaki wiek ciąży wg. USG?Dziewczyny, ja dziś po kolejnej wizycie fasolka ma 0,38 cm i bijący serduszko dzis wg OM 6+0
Tak. Bol jak przy miesiaczce tylko nie tak silny. U mnie roznie to jest raz sie pojawia raz znikaDziewczyny bolało.was na początku dołem brzucha? Jakby taki ucisk?
Trzymaj się przytulam mocnoNiestety nie ma pęcherzyka chyba czas się pożegnać. Póki co dostałam mase leków gdyby była wczesna ciąża i kontrolna wizyta za 3 tygodnie. Ale mi źle
A piersi kłują Cię cały czas czy są przerwy? Nie wiem jak nie oszaleć, przysięgamJa co troche dotykam piersi i sprawdzam czy cos czuje. Do wczoraj do rozmowy z moja polozna mialam lekkie bole w dole brzucha, a po rozmowie z niw zniknely jak za dotkniecie czarodziejskie rozdzki. I jak tu nie oszalec
Marzę o takim widoczku jutroDziewczyny, ja dziś po kolejnej wizycie fasolka ma 0,38 cm i bijący serduszko dzis wg OM 6+0