reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Mam 5t+6dni. Przed chwilą mi mój gin napisał, żebym rano do niego przyszła. Nie byłam jeszcze na wizycie, pierwszą miałam mieć 8 lipca.
Ale jak mu opisałam to nie kazał jechać na izbę.

Hmm, no to już Twoja decyzja. Tylko kontroluj, czy nic gorszego się nie dzieje

reklama
Mam 5t+6dni. Przed chwilą mi mój gin napisał, żebym rano do niego przyszła. Nie byłam jeszcze na wizycie, pierwszą miałam mieć 8 lipca.
Ale jak mu opisałam to nie kazał jechać na izbę.
Na Twoim miejscu nie czekała bym do rana....ale jeśli gin ci tak polecił to jutro z samego rana od razu na wizytę. Leż spokojnie i kontroluj sytuację. I staraj się nie stresować niepotrzebnie bo to nie sprzyja ciąży.

Spokojnie ja też tak mam i jest to mój jedyny objaw ciąży 😊
Uff, trochę mi lepiej. Strasznie się martwię, bo nigdy tak nie miałam. Faktycznie fest zakłuje, aż idzie mi trochę promień bólu na nogę 😧

A co do plamień, to przy mojej ostatniej (urodzonej) ciąży, jak mi się krwi polało na raz, to od razu obdzwoniłam wszystkich, że poroniłam i idę do szpitala (byłam na kursie przed komputerem). Byłam na prawdę myśli porononionej, a mój synuś sobie odpoczywał i żył 😁😀 Serio krwi tyle było, jakby na koniec. Także nie koniecznie co krwiste to skończone.

Ostatnia edycja:
reklama
Cieszę się, że wszystko wskazuje na ciążę 🙂 tydzień to niby tak niewiele, a na pewno będzie się dłużyło 😄 a co do nadżerki. Nadżerki nie da się zobaczyć oczami. Do tego jest potrzebny sprzęt. 30% kobiet ma ektopie a nie Cieszę się, że wszystko wskazuje na ciążę 🙂 tydzień to niby tak niewiele, a na pewno będzie się dłużyło 😄 a co do nadżerki. Nadżerki nie da się zobaczyć oczami. Do tego jest potrzebny sprzęt. 30% kobiet ma ektopie a nie nadżerkę (w tym ja). Z nią się nic nie robi. To po prostu taka budowa. Więcej o tym pisze lekarz ginekolog na insta. W ogóle mogę wam dziewczyny polecić kilka ciekawych profili na instagramie lekarzy, którzy dzielą się wiedzą. Ogrom wiedzy 🙂 jeśli chcecie
Fajny link weszłam na insta i poczytałam trochę o tej nadżerce i nacięciu krocza 😱💪🏻

Do góry