reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Jasne, że tak. Ja usg już miałam w 4 tyg dzisiaj 5+0 i wieczorem cisnę na kolejneZaczyna mnie łapać stres. Dzisiaj o 17 tej mam wizytę u ginekologa. Dzisiaj 5+4 beta około 17 tys.
zrobi mi bez problemu usg?
Angiee
U Ciebie na usg nie było jeszcze nic widać, prawda? A przypomnij mi proszę - jak beta? Absolutnie nie chcę Cię straszyć i najprawdopodobniej wszystko jest w porządku, ale że sama przeszłam cp to jestem teraz na to bardzo wyczulona i zawsze wolę ostrzegać. Jeżeli kłuje Cię tylko po jednej stronie i promieniuje na nogę, to bardzo dokładnie obserwuj, co jeszcze się dzieje. Jak tylko poczujesz, że robi Ci się słabo, wyszły na Ciebie takie poty, albo zaczniesz plamić, to leć szybko na IP.Tylko prawy jajnik
A wiesz może z której strony miałaś owulację?
Angiee
Hura! Jest i wynik Super, gratulacje!
Dzięki za wsparcie W końcu czuję, że mogę się powoli zacząć cieszyć tą ciążą.Super, a tak się stresowalaś cieszę się, że powoli wszystko się wyjaśnia u nas. Niedługo dołączą pewnie inne dziewczyny z terminem na marzec
Alexz89
Ciesz się bardzo!!! Teraz dużo odpoczywaj, nie dźwigaj i nie przemęczaj się. Może to było chwilowe i jednorazowe, ale lepiej dmuchać na zimne i pójść i tak na kontrolę.Dziękuję, to miłe, że pytasz wszystko wróciło do normy, śluz czysty, nic mnie nie boli a od rana mdłości na widok kociej karmy ale idę i tak do lekarza wepchnąć się w kolejkę
Alexz89
O to daj znać. Bo u mnie wczoraj wg apki 5+0 (inną 5+3) i się zastanawiam czy ładnie już widać pęcherzyk.Jasne, że tak. Ja usg już miałam w 4 tyg dzisiaj 5+0 i wieczorem cisnę na kolejne
J
julianap
Gość
Pewnie Ci zrobi usg i będzie piękny pęcherzyk. Na zarodek bardzo możliwe, że zabraknie kilku dni. Od 6 tygodnia skończonego podobno można go uwidocznić Ale kto wie Daj znać po wizycie, trzymam kciuki!Zaczyna mnie łapać stres. Dzisiaj o 17 tej mam wizytę u ginekologa. Dzisiaj 5+4 beta około 17 tys.
zrobi mi bez problemu usg?
J
julianap
Gość
Dziewczyny jak Wasze samopoczucie?
Ja dzisiaj musiałam wziąć wolne w pracy.
Okropnie się czuje od wczoraj Zaczęły się u mnie nudności pełną gębą
Małasyrenka
Mnie męczą jakieś zaparcia Nie wiem czy to od jedzenia czy z ciąży. I brzuch jakiś taki napompowany ciągle, mimo że jestem szczupła. Już mam tego dosyć.Dziewczyny jak Wasze samopoczucie?
reklama
Cukierkowa20pare
Ja się czuje rewelacyjnie i wcale mnie to nie cieszy ...Dziewczyny jak Wasze samopoczucie?