Małasyrenka
Fanka BB :)
33. Okres miałam zawsze koło 25-26 DC.A z ciekawości...który dzień cyklu jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33. Okres miałam zawsze koło 25-26 DC.A z ciekawości...który dzień cyklu jesteś?
Ja mam 37 i się zastanawiałam jaką betę ja mogę teraz mieć. Ale jeśli wszystko jest ok to spokojnie już prawie 2 tysiące33. Okres miałam zawsze koło 25-26 DC.
Dlatego warto sterylizować zwierzęta Teraz pomyśl o dzidzi i postaraj się uspokoićA mi jest bardzo bardzo smutno popłakałam się wręcz... nie wiem czy przez chormony przez to że jest mi przykro ale dzisiaj oddałam szczenięta mojej suni. Przyszedł juz poprostu czas, a ja mam już 3 psy i 2 koty wiec zostawić sobie ich nie mogłam. Wczoraj o 22 wystawiłam ogłoszenie a dzisiaj już poszły do nowych domków chyba nie byłam przygotowana ze tak szybko to się stanie
Myślę że tak. Ja bym nie robiła, ale endokrynolog mówiła, że warto sobie sprawdzić i dała skierowanie, więc poszłamJa mam 37 i się zastanawiałam jaką betę ja mogę teraz mieć. Ale jeśli wszystko jest ok to spokojnie już prawie 2 tysiące
Ja robiłam na samym początku jak mi testy pokazywały dwie krechy. Choć może teraz też mi ginekolog zleci. ZobaczymyMyślę że tak. Ja bym nie robiła, ale endokrynolog mówiła, że warto sobie sprawdzić i dała skierowanie, więc poszłam
Niestety zeby suka wiodła dłuższe i zdrowsze zycie warto ją chociaż raz dopuścić. Raz po sterylizacji zmniejsza się bardzo mocno ryzyko raka, dwa suka nie będzie miała ciąży urojonej.Dlatego warto sterylizować zwierzęta Teraz pomyśl o dzidzi i postaraj się uspokoić
To jest bardzo szkodliwy mit.Niestety zeby suka wiodła dłuższe i zdrowsze zycie warto ją chociaż raz dopuścić. Raz po sterylizacji zmniejsza się bardzo mocno ryzyko raka, dwa suka nie będzie miała ciąży urojonej.
A mi mój zwierzak sie rozchorował i mocznik już fatalnyA mi jest bardzo bardzo smutno popłakałam się wręcz... nie wiem czy przez chormony przez to że jest mi przykro ale dzisiaj oddałam szczenięta mojej suni. Przyszedł juz poprostu czas, a ja mam już 3 psy i 2 koty wiec zostawić sobie ich nie mogłam. Wczoraj o 22 wystawiłam ogłoszenie a dzisiaj już poszły do nowych domków chyba nie byłam przygotowana ze tak szybko to się stanie