J
julianap
Gość
I jak Twoja beta?Dzwoniła pani z przychodni i powiedziała, że w labo obiecali wyniki do południa, ale coś słabo to widzę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak Twoja beta?Dzwoniła pani z przychodni i powiedziała, że w labo obiecali wyniki do południa, ale coś słabo to widzę...
I jak Twoja beta?
Ło matko...a w ogóle dzisiaj będą?Jeszcze nie ma
Ło matko...a w ogóle dzisiaj będą?
Ale robią na złość Ja jak robię o 10:00 to mam po 15:00 już. Jakie to laboratorium?No miały być do południa. Jestem już tak zmęczona czekaniem, że wpadłam w jakiś stan zen
A z ciekawości...który dzień cyklu jesteś?Mam wyniki bety z dziś, czyli tydzień po planowanej @: 1430
To chyba się nazywa Diagnostyka. No zazwyczaj wyniki były w ten sam dzień, a teraz to nie wiem, co oni tam zepsuli Mieszkam w małym mieście, więc też nie mam tutaj zbyt dużego wyboru.Ale robią na złość Ja jak robię o 10:00 to mam po 15:00 już. Jakie to laboratorium?
Kurczę A nie dzwoniłaś już do nich po tej 12?To chyba się nazywa Diagnostyka. No zazwyczaj wyniki były w ten sam dzień, a teraz to nie wiem, co oni tam zepsuli Mieszkam w małym mieście, więc też nie mam tutaj zbyt dużego wyboru.
No już nie chciałam się tak narzucać Szczerze powiem, że już mam jakoś wywalone. Tak mnie to przetargało, że aż wychillowałam. Jak jutro rano nie będzie to wtedy zadzwonię.Kurczę A nie dzwoniłaś już do nich po tej 12?