reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Tylko prywatnie. Robię u tego samego gina, który mi przy poprzednich badaniach wykryl wady genetyczne u maluszka. I tylko on, bo np 3 innych lekarzy nie widziało nic. Później wyszło, że miał rację, więc zaufanie jest ogromne:) A zaplanować wcześniej musiałam, bo ciężko się do niego dostać, ale obiecał mnie prowadzić całe szczęście😄
Jak się dostanę na NFZ to będę prentalne robić w szpitalu tak bym chciała . Mi w trzeciej ciąży wyszły źle badania w 13 tygodniu zła przezierność karkowa, a robiłam te badanie w 4d bo miałam pakiet w medicower. Teraz pakietu nie mam wiec liczę na NFZ.
Tylko prywatnie. Robię u tego samego gina, który mi przy poprzednich badaniach wykryl wady genetyczne u maluszka. I tylko on, bo np 3 innych lekarzy nie widziało nic. Później wyszło, że miał rację, więc zaufanie jest ogromne:) A zaplanować wcześniej musiałam, bo ciężko się do niego dostać, ale obiecał mnie prowadzić całe szczęście😄

reklama
ja też! sok 100% pomarańczowy butlami :p ale muszę to jakoś ograniczyć, bo to nie świeżo wyciskany z domu tylko taki ze sklepu z lodówek :/ ale smak na pomarańcze mam mega
Ja wyciskam sobie grejpfruty świeże 🥰 Nigdy nie przepadałam jakoś specjalnie za nimi, a teraz najlepsza rzecz we wszechświecie 😍

Ze na NFZ ponad stan w Polsce? . I za granica chodzac prywatnie możesz monitorowac ciąże wcześniej. Sa tez prywatne szpitale i pakiety dla Ciezarnych. Usg, monitorowanie ile dusza zapragnie w tym badania . Sa tez prywatne ubezpieczenia do opłacania co miesiac aby np za wizyty w prywatnych szpitalam placic mniej w zależności jaka składka. Na co stać.
Porownywanie prywatnej opieki w Polsce do na kase w innych krajach jest bez sensu.

Tak tylko nadmienie bo to drażni mnie strasznie.
Chodziłam prywatnie i co z tego skoro nie mieli możliwości podtrzymania mojej ciazy bo poprostu czegoś takiego nie praktykują? Polski lekarz powiedział mi, że no niestety tutaj mi nie pomogą. Leczyłam się tam i leczę się w Polsce więc wybacz ale wiem co mówię i wiem jaki mają system tutaj i tam. Niejedna moja koleżanka latała w ciąży do Polski żeby donosić ciążę

Dziewczyny jak u Was z apetytem? Bo ja to moglabym jesc tylko owoce 🍐🍎🥭🍍🍒

ja też! sok 100% pomarańczowy butlami :p ale muszę to jakoś ograniczyć, bo to nie świeżo wyciskany z domu tylko taki ze sklepu z lodówek :/ ale smak na pomarańcze mam mega
U mnie wskoczyły lody kaktusy...normalnie jem kilka w ciągu dnia bo mam taką ochotę 😂 no i ciągnie mnie do słodkiego

reklama
Do góry