reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Zobacz załącznik 1288326Cześć dziewczyny! Ja również przywitam się ze swoim pierwszym pozytywnym testem! 🥰 mimo, że staraliśmy się z partnerem o dzidzie to zrobiłam go trochę dla śmiechu, bo w czerwcu żaden test owulacyjny nie wyszedł mi pozytywny i odpuściłam ten miesiąc i korzystałam z życia, ale ostatnio miałam szaloną noc pod względem koszmarnych snów i przyjaciółka mi powiedziała, żebym zrobiła test i oto jestem tutaj! 😅 ostatnią miesiączkę miałam 28.05, w sobotę robiłam betę i jest 155 :) jutro idę zbadać znowu, trzymajcie kciuki za dobry przyrost :)
gratulacje. To teraz tylko czekać na przyrost i wizyta u gina 🤩

reklama
Mam wyniki :D Beta 48,6 i progesteron 17,91 😍 Jeśli się nie mylę, to dopiero 11dpo, mimo tego, że już 34dc. Progesteron 5 dni temu miałam ledwo 4,98 i myślałam, że może wcale nie miałam owu, ale ładnie rośnie ❤️ W środę powtarzam, a później skontaktuje się z gin, żeby ustalić termin wizyty za jakieś 3 tygodnie.

A który to tydzień/dc?
Głowa do gory, tutaj na forum dziewczyny podają skrajnie różne bety...

Byłby dzisiaj 35 dc. Pocieszam się tym, że mam nieregularne cykle i owulacja mogła być dużo później niż mi się wydawało. Ja w środę miałam naprawdę mega jasną kreskę - wstawię zdjęcie.

Załączniki

• cbd6b8da-7b28-47c3-8791-5a8453529702.jpg
    cbd6b8da-7b28-47c3-8791-5a8453529702.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Byłby dzisiaj 35 dc. Pocieszam się tym, że mam nieregularne cykle i owulacja mogła być dużo później niż mi się wydawało. Ja w środę miałam naprawdę mega jasną kreskę - wstawię zdjęcie.
Jak w środę jasna kreska, a teraz beta prawie 300 to chyba jest dobrze. Przyrost jest ważny ale nawet znalazłam tu przypadki gdzie był słabiutki, a później nadgonił i dziewczyny mają super dzieciaczki ;)

Do góry