Ewi12
Fanka BB :)
Mi się wydaje, że nie jest źle...test miał czułość 10? ...w środę ledwo wykrył, a teraz ładna beta! Głowa do góry!Wiedziałam, że beta mnie zestresuje. Teraz żałuję, że w ogóle zrobiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się wydaje, że nie jest źle...test miał czułość 10? ...w środę ledwo wykrył, a teraz ładna beta! Głowa do góry!Wiedziałam, że beta mnie zestresuje. Teraz żałuję, że w ogóle zrobiłam
Spokojnie. Ja miałam kiedyś ciemniejsza niż Ty a miałam betę 17 wiec mogłaś wyłapać bardzo niski jej wynik i przyrost jest tak naprawdę ok. Nie stresuj się bo to nie pomoże.Wiedziałam, że beta mnie zestresuje. Teraz żałuję, że w ogóle zrobiłam
Jak w środę jasna kreska, a teraz beta prawie 300 to chyba jest dobrze. Przyrost jest ważny ale nawet znalazłam tu przypadki gdzie był słabiutki, a później nadgonił i dziewczyny mają super dzieciaczki
Mi się wydaje, że nie jest źle...test miał czułość 10? ...w środę ledwo wykrył, a teraz ładna beta! Głowa do góry!
Ja mam 34dc i beta niecałe 50, ale wiem, że owulacja była późno. Pojedynczy wynik bety nie mówi o niczym więcej, niż to czy jesteś w ciąży. Powtórz betę za 2 dni i nie stresujByłby dzisiaj 35 dc. Pocieszam się tym, że mam nieregularne cykle i owulacja mogła być dużo później niż mi się wydawało. Ja w środę miałam naprawdę mega jasną kreskę - wstawię zdjęcie.
Wiem, że nie jest łatwo bo sama jestem po tegorocznych przejściach ale trzeba miec nadzieję. Nie jestem znawca ale jak od mega jasnej kreski po zaledwie kilku dniach masz taką betę to na pewno jesteś w ciąży i nie jest to zły wynik. Zrób przyrost bo on więcej powie albo poprostu czekaj na wizytę u gina.No mam nadzieję, że będzie dobrze, bo ile razy można mieć takiego pecha...
Wiem, że nie jest łatwo bo sama jestem po tegorocznych przejściach ale trzeba miec nadzieję. Nie jestem znawca ale jak od mega jasnej kreski po zaledwie kilku dniach masz taką betę to na pewno jesteś w ciąży i nie jest to zły wynik. Zrób przyrost bo on więcej powie albo poprostu czekaj na wizytę u gina.
Dziewczyny u mnie beta 282 Zrobię w środę przyrost, ale nie wygląda mi to dobrze
To pewnie tak jak mówisz, przez te nieregularne cykle owulacja Ci się mogła przesunąć. Zgodnie z Twoimi dotychczasowymi obliczeniami wychodzi Ci dziś 5+0 dobrze pamiętam? Ja tak patrzę na zakres referencyjny tych wartości u siebie w labie i tam mam przedział bety 217-7138 dla 5 tygodnia. Dla 4 tygodnia do 750. W 5 tygodniu i 4 tygodniu (przy ewentualnym przesunięciu owulacji) jesteś w tych widełkach normy laboratoryjnej. Taki pojedynczy wynik tak jak dziewczyny piszą nic Ci nie powie, a niepotrzebnie właśnie tylko zestresuje. Najważniejszy jest przyrost, a nie wiemy jaka miałaś wcześniej betę. Powtórz ja sobie za dwa dni. Myślę, że wszystko się wyjaśni i będzie dobrzeByłby dzisiaj 35 dc. Pocieszam się tym, że mam nieregularne cykle i owulacja mogła być dużo później niż mi się wydawało. Ja w środę miałam naprawdę mega jasną kreskę - wstawię zdjęcie.
Wg jednej apki 5+0, wg innej 4+4 i w sumie tak mi nawet dzisiaj lekarz powiedział.To pewnie tak jak mówisz, przez te nieregularne cykle owulacja Ci się mogła przesunąć. Zgodnie z Twoimi dotychczasowymi obliczeniami wychodzi Ci dziś 5+0 dobrze pamiętam? Ja tak patrzę na zakres referencyjny tych wartości u siebie w labie i tam mam przedział bety 217-7138 dla 5 tygodnia. Dla 4 tygodnia do 750. W 5 tygodniu i 4 tygodniu (przy ewentualnym przesunięciu owulacji) jesteś w tych widełkach normy laboratoryjnej. Taki pojedynczy wynik tak jak dziewczyny piszą nic Ci nie powie, a niepotrzebnie właśnie tylko zestresuje. Najważniejszy jest przyrost, a nie wiemy jaka miałaś wcześniej betę. Powtórz ja sobie za dwa dni. Myślę, że wszystko się wyjaśni i będzie dobrze