Małasyrenka
Fanka BB :)
To z dzisiaj wynik?Ja 33 dzień i mam poziom ok 3600
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To z dzisiaj wynik?Ja 33 dzień i mam poziom ok 3600
Gratulacje! Ja dzisiaj 32dc i rano robiam betę i progesteron, ale pielęgniarka mnie załamała mówiąc, że wynki dopiero w środę!! Zawsze były tego samego dniaMam już wyniki bety!!!
26.06 1833 U/l 28.06 3642 U/l
To 33 dzień
Mój tez odstaje ale to ze względu na poprzednie ciążę nigdy się "fałdki" nie pozbyłam czy dostaje bardziej ciężko mi powiedzieć hahahaDziewczyny, a co z waszymi brzuszkami? Macie jakieś wzdęte? Osobiście mam trudności z wciąganiem, żeby był jakiś płaski.
Ja bladą kreskę miałam nadal przy becie 120No właśnie kosmiczne macie te bety Ja w sumie tydzień temu we wtorek miałam bladą kreskę, więc obstawiam, że wtedy beta była ok. 30, to nawet jakby sobie mega pięknie rosła, to dzisiaj i tak byłaby raczej max 500
Ciekawa jestem, ile ciąż bliźniaczych się tutaj okaże
No to wychodzi na to, że nie ma co się tak sugerować tym testem. Ciekawa jestem, jaka beta u mnie dzisiaj wyjdzieJa bladą kreskę miałam nadal przy becie 120
To pochwal się od razu wynikiemNo to wychodzi na to, że nie ma co się tak sugerować tym testem. Ciekawa jestem, jaka beta u mnie dzisiaj wyjdzie
Ja miałam bladą przy wyniku 182Ja bladą kreskę miałam nadal przy becie 120
Dziewczyny, dajecie nadzieję! Bo ja tu już zaczęłam schizować Wyniki będą wieczorem, albo jutro rano, to od razu się pochwalę.Ja miałam bladą przy wyniku 182