reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

To my miałyśmy identycznie 🙈
Jak się czujesz?
W sumie spoko, ale jeszcze w związku z ciążą to nic nie czuje😄 Jestem jedynie zniecierpliwiona do wizyty. W sobotę idę już do gina pogadać o lekach, może coś mi pokaże:) Jak nie to 5.07 lipca mam kolejną wizytę:) A Ty jak się czujesz?:)

reklama
Nie byłam jeszcze u lekarza. Ale z internetowych różnie wynika. Koniec lutego/ początek marca.
No właśnie mi na internetowych kalendarzach trzeba tak pokazuje, ale już w apkach 2 różnych (gdzie mi się preglife sprawdziła czy pierwszej ciąży) pozakuje 26 luty. Więc okaże sie jak pójdę do lekarza. A kiedy masz wizytę?

Yhym. A test kiedy robiłaś pierwszy raz? Ciemnieje kreseczka? ;)
Test z poniedziałku i test z dzisiaj z przed chwili
IMG_20210621_080829.jpeg
IMG_20210623_111029.jpeg

Ja się zastanawiam, co zrobić z wizytą u lekarza. Już miesiąc temu umówiłam się na 28 czerwca i teraz nie wiem, czy na nią pójść... Prawdopodobnie nic jeszcze nie będzie widać, bo mi się trochę owu przesunęła i pewnie tylko się zestresuję. Z drugiej strony chciałabym pójść dosyć wcześnie, żeby chociaż ten pęcherzyk zobaczyć, a jak na razie to dostępny termin to był tylko 6 lipca i już sama nie wiem 😅

Pierwszy robiłam w poniedziałek w sumie i jedyny bo dość ciemna kreska mi wyszła, ale nawet może zaraz zrobię drugi bo mam i będzie leżał. A Ty byłaś na becie? Kiedy test robiłaś?
Byłam 3 dni przed @ na becie i było 85. Potem w dniu @ czyli 3 dni odstępu i wynik 235.
Musiałam szybko wykryć ciążę, żeby zacząć brać Neoparin.
Testy wstawiałam wczoraj w poście.

reklama
Ja się zastanawiam, co zrobić z wizytą u lekarza. Już miesiąc temu umówiłam się na 28 czerwca i teraz nie wiem, czy na nią pójść... Prawdopodobnie nic jeszcze nie będzie widać, bo mi się trochę owu przesunęła i pewnie tylko się zestresuję. Z drugiej strony chciałabym pójść dosyć wcześnie, żeby chociaż ten pęcherzyk zobaczyć, a jak na razie to dostępny termin to był tylko 6 lipca i już sama nie wiem [emoji28]
Ja bym poszła dwa razy :) ja muszę czekać do 7 lipca bo tak mi kazał przyjść ginekolog i nie wiem jak wytrzymam.

Do góry