reklama
J
julianap
Gość
Idź Ja idę 26.06 w sobotę i 5.07. Może tego 5.07 sobie zmienię, ale szukam terminu ciągle lux medzie, mam nadzieję że się coś zwolni bardziej 7-9.07.Ja się zastanawiam, co zrobić z wizytą u lekarza. Już miesiąc temu umówiłam się na 28 czerwca i teraz nie wiem, czy na nią pójść... Prawdopodobnie nic jeszcze nie będzie widać, bo mi się trochę owu przesunęła i pewnie tylko się zestresuję. Z drugiej strony chciałabym pójść dosyć wcześnie, żeby chociaż ten pęcherzyk zobaczyć, a jak na razie to dostępny termin to był tylko 6 lipca i już sama nie wiem
Angiee
Fanka BB :)
Ja od 3 miesięcy biorę DuphaVit Start. Zostały mi 4 tabletki i właśnie muszę się zorientować, czy to samo powinnam brać w 1 trymestrze czy już jakiś wyższy level A oprócz tego bierzecie/planujecie coś jeszcze? Czy taki zestaw witamin wystarczy?Dziewczyny pamiętajcie że jak wiecie o ciąży choć nie potwierdzonej bierzcie witaminy dla ciężarnych
J
julianap
Gość
Ja przed brałam pregne start, a teraz biorę prenatal uno do 12 tygodnia i prenatal dhaJa od 3 miesięcy biorę DuphaVit Start. Zostały mi 4 tabletki i właśnie muszę się zorientować, czy to samo powinnam brać w 1 trymestrze czy już jakiś wyższy level A oprócz tego bierzecie/planujecie coś jeszcze? Czy taki zestaw witamin wystarczy?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agabaj92
Zorientuj sie, ale ja i może październikowo/listopadowe forumowe koleżanki brałyśmy zestaw witamin i było ok. Pan tabletka też poleca fajne. Ja właśnie teraz będę inne stosować niż brałamJa od 3 miesięcy biorę DuphaVit Start. Zostały mi 4 tabletki i właśnie muszę się zorientować, czy to samo powinnam brać w 1 trymestrze czy już jakiś wyższy level [emoji12] A oprócz tego bierzecie/planujecie coś jeszcze? Czy taki zestaw witamin wystarczy?
Angiee
Właśnie zrobiłam rozeznanie i najlepiej wychodzi właśnie albo ten zestaw, który Ty polecasz, albo DuphaVit Pregna. Wybiorę te, które mają łatwiejsze do połknięcia tabletkiJa przed brałam pregne start, a teraz biorę prenatal uno do 12 tygodnia i prenatal dha
agabaj92
Poczytaj sobie pana tabletkeWłaśnie zrobiłam rozeznanie i najlepiej wychodzi właśnie albo ten zestaw, który Ty polecasz, albo DuphaVit Pregna. Wybiorę te, które mają łatwiejsze do połknięcia tabletki
Angiee
Czytałam i właśnie stąd takie wnioski Już wcześniej u niego sprawdzałam, co najlepiej na planowanie ciąży.Poczytaj sobie pana tabletke
J
julianap
Gość
Właśnie zrobiłam rozeznanie i najlepiej wychodzi właśnie albo ten zestaw, który Ty polecasz, albo DuphaVit Pregna. Wybiorę te, które mają łatwiejsze do połknięcia tabletki
Też czytałam Pamiętam, że on tam w sumie wszędzie pisał pod prawie każdym preparatem, że brakuje kwasów omega A wiadomo, że super jakby w naszej diecie znalazły się ryby Ja w sumie całkiem niedawno z racji innych badań miałam sprawdzany kwas foliowy, żelazo i wit D. Więc jestem spokojna z tymi suplami, ale rzeczywiście są bardzo ważneCzytałam i właśnie stąd takie wnioski Już wcześniej u niego sprawdzałam, co najlepiej na planowanie ciąży.
reklama
Asiorekk89
A są tu dziewczyny z ostatnia miesiączka 30.05?