No wiadomo dużo zależy od genów racja. Ja jako dziecko zawsze byłam drobna i chudziutka dopiero w wieku nastoletnim nabrałam normalnej tkanki tłuszczowej hehe. Ogólnie ja przyszłam na świat jako wcześniak i mama mówiła że miałam 1800g. Dlatego chciałabym aby moja mała miała ponad 2kg jeszcze ma troszkę czasu. Ogólnie ja mam 160cm i wagę przed ciąża 53/55 kg max i wszyscy tak czy siak mówią że chuda jestem ♀. Mąż za to ma 180cm i po nad 90kg ale jest szczupły w mięśniach ma więcej wagi I w nogach.
Wiem że moja mała ma dość długie nóżki hehe przynajmniej będzie laska z niej .
A dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupić łóżeczko? Takie standardowe 120x60 z szuflada na dole i aby się dało wyjść szczebelki a później wstawić tą taka deseczke jak już dzidzia będzie umiala sama chodzić i będzie taka bardziej kumata hehe.
Prawie już wszystko mam, muszę tylko wyprać ciuszki sprawdzić czy z nich mi czegoś brakuje. Wózek zamówiony razem z fotelikiem.
Do tego muszę ją swoją torbe naszykować aż wstyd że Jeszcze jej nie mam spakowanej
Wiem że moja mała ma dość długie nóżki hehe przynajmniej będzie laska z niej .
A dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupić łóżeczko? Takie standardowe 120x60 z szuflada na dole i aby się dało wyjść szczebelki a później wstawić tą taka deseczke jak już dzidzia będzie umiala sama chodzić i będzie taka bardziej kumata hehe.
Prawie już wszystko mam, muszę tylko wyprać ciuszki sprawdzić czy z nich mi czegoś brakuje. Wózek zamówiony razem z fotelikiem.
Do tego muszę ją swoją torbe naszykować aż wstyd że Jeszcze jej nie mam spakowanej