Dzie
Hej u mnie też wmiare okej z rzeczy dla dzidzi mam tylko do łóżeczka zestaw ale powoli już rozglądam się za łozeczkiem myślę że w tym miesiącu już stanie w swoim miejscu. Na wózek też się powoli wybieramy by był zamówiony i na styczniem żeby też już sobie stał i odpoczywał odpoczywał foli idp. Z ubranek na razie kilka kupilam od dziewczyny z vinted. Kilka mniejszych i kilka od 56cm. Na wyjście z szpitala planuje coś nowego kupić. No i się zastanawiam nad tym otulaczem do fotelika/nosidełka tym z tymi otworkami na pasy. Bo termin na początek marca a jak przyjdzie CC to będzie już w lutym pewnie jakoś i pogoda może być zimowa.
Ostatnio miałam też echokardiografię echo płodu, i mała na ten czas z serduszkiem na wszystko prawidłowo
Trochę mnie martwi jedno że obwód główki ma mniejszy niż na tydzień ciąży wskazuje, ale pani doktor powiedziała ze być może ma to po mnie bo ja też mam głowę małą, ja mogę czapki kupowac na dziale dziecięcym więc mam nadzieję że to kwestia genów faktycznie, będzie filigramowa laska
Waży sobie 800gram więc ladnie przybiera, zobaczymy w poniedziałek ile przez 4dni przybrała bo mam zwykla wizyte