Super że, wszystko w porządeczku.
Jeśli to stawianie macicy, to takie co miałam to faktycznie zdarza się może raz dwa razy dziennie i nie jest długie ho nawet chyba 3sekund nie ma, no ale nie wiem czy to jest to czy to mała się rusza.
Dzisiaj zaś czuje ją znacznie mniej i w podbrzuchu, takie lekkie bulgotnięcia więc jestem w miarę spokojna.
W czwartek mam wizytę na kardiologi, mam swoje echo serca kontrolne -mam nadzieję że nadal jest wszystko w porządku bo ja się pod tym względem dobrze czuje. A w następnym tygodniu w środę mam wizytę u swojej Gin i też mam nadzieję że będzie okej. Że z małą jest dobrze. Ciekawe ile ważyć będzie hehe.
Teraz mi się wydaje że te sprzęty usg mają naprawdę dobre, u mnie jak mierzy te obwody to co do dnia się wszystko zgadza więc nie wiem czy moja gin tak dobrze potrafi zmierzyć czy to sprzęt tako dobry. Ja mam nadzieję że moja mała nie będzie taka duża i ciężka, fajnie by było tak do 3kg ponad 3kg
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
No ale to wszystko zależy od niej samej.