Pogoda dzisiaj ponura, przynajmniej u nas, ciężko słoneczko dojrzeć to i spać się chce ja dzisiaj w miarę się czuje, teraz naszła mnie chwila, że oczy same się zamykają a córka nie daje zasnąć nawet na 5 minutHej dziewczyny jak dzisiaj wasze samopoczucie? Mnie lekko boli głowa na szczęście nie migrena ale mam ochotę przespać cały dzień
reklama
A miałaś jakieś "powikłania" wcześniej? Czy wszystko było w jak najlepszym porządku i nagle to plamienie?No ja mam plamienia i nie wiem dlaczego i jeszcze silny bol brzucha czekam na wizytę na 18 bo już się boję
Cały czas biorę progesteron I acard. Byłam u lekarza I wszystko z dzieckiem wporzadku a te plamienia to od grzybicy pochwy I ten bol brzuchaA miałaś jakieś "powikłania" wcześniej? Czy wszystko było w jak najlepszym porządku i nagle to plamienie?
Mikadolka86
Początkująca w BB
Dobrze ze wszystko z dzieckiem dobrze, infekcje mozna wyleczycCały czas biorę progesteron I acard. Byłam u lekarza I wszystko z dzieckiem wporzadku a te plamienia to od grzybicy pochwy I ten bol brzucha
Anaanaanaana
Fanka BB :)
Uff to dobrze, że z dzieckiem wporzadku na infekcje masz antybiotyk?Cały czas biorę progesteron I acard. Byłam u lekarza I wszystko z dzieckiem wporzadku a te plamienia to od grzybicy pochwy I ten bol brzucha
Globulki robione. Mała ziewała na usg a ja myślałam już o najgorszym. Dobrze ze mam dedektor co kilka godzin sprawdzałam czy bije serduszkoUff to dobrze, że z dzieckiem wporzadku na infekcje masz antybiotyk?
Anaanaanaana
Fanka BB :)
Ja nie często ale potrafię zacząć krzyczeć np. Jak o coś proszę i on nie wstanie i nie zrobi tego odrazu bo ja chce i koniecNie wiem czy tylko mnie hormony dopadają, dziewczyny ciagle na męża się złoszczę i wice versa.
O głupoty szok szok i niedowierzanie
Staram sie być spokojna dla dzidzi, ale czasem to bym go rozdarla na strzępy
Hej dziewczyny, przeglądając dokumenty które dostałam od położnej jest tam plan porodu i pytanie o lewtywe i golenie, nie wiem co lepsze czy wystarczy jak sama w domu się ogole a czytając artykuły w internecie nie jest to dobre iż rana po porodzie może wolniej się goić? Co sądzicie jeszcze dużo czasu ale tak jakoś mnie to zastanawia, ja już rodziłam ale za granicą i nikt mi lewatywy nie robił i nie proponował golenia i nie wiem czego tu się spodziewa w szpitalu
reklama
no to dobrze, że z dzieckiem wszystko w porządku aczkolwiek chyba wszelkie infekcje pochwy nie są dobre i nie służą ciąży a przede wszystkim ty się przez to źle czujeszCały czas biorę progesteron I acard. Byłam u lekarza I wszystko z dzieckiem wporzadku a te plamienia to od grzybicy pochwy I ten bol brzucha