Tak, niestety. Zgagi nie mam, męczyła mnie jako pierwsze objawy ciąży ale myślę, że jeszcze pod koniec wróci ale jakieś wzdęcia, zaparcia itd oczywiście towarzysząA ja znów nie tyle bolowe sprawy co niestrawność. Czesto po posiłku mam uczucie odbijania, zgage, przepełnienia. Macie tak?
reklama
Ja mieszkam na 34m jeszcze z takim dziwnym ułożeniem, że łazienka jest większa od sypialni więc te 55m to dla mnie jak pałac
34m!? O matuchno, my mamy prawie 50m i juz się nastanawiam jak my się w 4 zmieścimy
Anaanaanaana
Fanka BB :)
Male mieszkanie uczy minimalizmu i pokory na szczęście niedługo będziemy mieli większe34m!? O matuchno, my mamy prawie 50m i juz się nastanawiam jak my się w 4 zmieścimy
Czasami mniejsze mieszkanie można zgrabniej urządzić nie większe, u nas ponad 50metrow a mając mnóstwo niepotrzebnych pierdół, zawalaczy miejsca ciężko o wolny kątMale mieszkanie uczy minimalizmu i pokory na szczęście niedługo będziemy mieli większe
Anaanaanaana
To będzie moja 4 przeprowadzka w życiu więc z każdą pozbywalam się rzeczy. Mistrzem w braku pierdół w domu jest mój facet, jak się do niego wprowadziłam to mial dwa talerze, dwa wielce, kubek, nóż, patelnie i garnek ale nasze mieszkanie jest kompletne nieukladne, prostokątne a do tego nie ma przedpokoju i odrazu wchodzi się do salonu więc ja mam odczucie ciągłego bałaganu..Czasami mniejsze mieszkanie można zgrabniej urządzić nie większe, u nas ponad 50metrow a mając mnóstwo niepotrzebnych pierdół, zawalaczy miejsca ciężko o wolny kąt
Ale mieć dziecko na małym metrażu to na początku to spoko ale potem jak dochodzą zabawki to jest ciężko. U nas jest mnóstwo jakichś dodatków typu zabawki z Kinder jajka których nie pozwala wyrzucić bo się niby nimi bawiTo będzie moja 4 przeprowadzka w życiu więc z każdą pozbywalam się rzeczy. Mistrzem w braku pierdół w domu jest mój facet, jak się do niego wprowadziłam to mial dwa talerze, dwa wielce, kubek, nóż, patelnie i garnek ale nasze mieszkanie jest kompletne nieukladne, prostokątne a do tego nie ma przedpokoju i odrazu wchodzi się do salonu więc ja mam odczucie ciągłego bałaganu..
HahHa chlop mistrz uwielbiam takie osobyTo będzie moja 4 przeprowadzka w życiu więc z każdą pozbywalam się rzeczy. Mistrzem w braku pierdół w domu jest mój facet, jak się do niego wprowadziłam to mial dwa talerze, dwa wielce, kubek, nóż, patelnie i garnek ale nasze mieszkanie jest kompletne nieukladne, prostokątne a do tego nie ma przedpokoju i odrazu wchodzi się do salonu więc ja mam odczucie ciągłego bałaganu..
Anaanaanaana
Hej dziewczyny jak dzisiaj wasze samopoczucie? Mnie lekko boli głowa na szczęście nie migrena ale mam ochotę przespać cały dzień
reklama
No ja mam plamienia i nie wiem dlaczego i jeszcze silny bol brzucha czekam na wizytę na 18 bo już się bojęHej dziewczyny jak dzisiaj wasze samopoczucie? Mnie lekko boli głowa na szczęście nie migrena ale mam ochotę przespać cały dzień