reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Wiem, że są kobiety, które chcą cesarkę ale ja to się boję. Ciebie to może czekać przymus. Te całe przygotowania cewniki znieczulenia bycie świadomą w trakcie jak ci tną brzuch :D potem to dochodzenie do siebie po...ja po SN porodzie leżałam w sali gdzie na przeciwko w izolatce była dziewczyna po cesarce, poruszyła się za szybko wymiotowała potem. Nie wiem co gorsze :D ból porodowy czy cesarka :D
Tak, ja to nawet z przymusu będę musiała. Wiadomo ze dochodzi się dłużej niż po zwykłym porodzie. Zakładanie cewnika nie jest takie straszne 😃 ja miałam histeroskopie i tez mi zakładali, trochę pamietam ze bolało ale chwilkę, i jak jest lekarz delikatny to jest spoko, ale nawet człowiek nie myśli o tym tylko o tym żeby się skonczylo 😂😃 i było już po wszystkim

reklama
Bardzo możliwe, że cały ten zabieg, procedury tylko wydają się straszne a potem to już się tylko myśli o dziecku 😅
Tak, ja to nawet z przymusu będę musiała. Wiadomo ze dochodzi się dłużej niż po zwykłym porodzie. Zakładanie cewnika nie jest takie straszne 😃 ja miałam histeroskopie i tez mi zakładali, trochę pamietam ze bolało ale chwilkę, i jak jest lekarz delikatny to jest spoko, ale nawet człowiek nie myśli o tym tylko o tym żeby się skonczylo 😂😃 i było już po wszystkim

U mnie tez już nie było nic (poza roznymi bólami w okolicach macicy), a od trzech dni wróciły mi mdłości 🤷‍♀️ Mam nadzieje, ze z przemęczenia i jutro czy pojutrze się skończą, bo wcale mi do tego nie tęskno. Dzisiaj byłam albo mocno głodna, albo było mi niedobrze, brak stanów pośrednich 😂
Też już miałam spokój a teraz zjem coś i za szybko wstanę i odrazu mdłości. Wchodzę szybko po schodach - mdłości. Zero litości 😂 a zapach ze zmywarki mnie zabija 😂 mimo, że mamy zapach to i tak mi ciągle śmierdzi już ją wymyłam na wszystkie sposoby 😂

Też już miałam spokój a teraz zjem coś i za szybko wstanę i odrazu mdłości. Wchodzę szybko po schodach - mdłości. Zero litości 😂 a zapach ze zmywarki mnie zabija 😂 mimo, że mamy zapach to i tak mi ciągle śmierdzi już ją wymyłam na wszystkie sposoby 😂
A lekarz mówił jaka przewidywana płeć? Na necie piszą że jak cię często boli w ciazy głowa to chłopak a jak męczą wymioty to dziewczynka 😂😂😂

Szczerze mnie często boli głowa i niby chłopaki 😂😂😂😂

A lekarz mówił jaka przewidywana płeć? Na necie piszą że jak cię często boli w ciazy głowa to chłopak a jak męczą wymioty to dziewczynka 😂😂😂

Szczerze mnie często boli głowa i niby chłopaki 😂😂😂😂
Chłopak, głowa boli prawie ciągle 😂
Wystawił się w pełni na usg 😂

Załączniki

• Screenshot_20210909_092025_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210909_092025_com.android.gallery3d.jpg
    141,8 KB · Wyświetleń: 76
Czyli może to nie takie bzdury co piszą na necie 😂😂😂😂 Ja nigdy nie miałam problemów z bólami głowy, a odkąd jestem w ciazy to ciagle muszę coś robić żeby zapobiegać im bo co pare dni dosłownie mnie już z bólu kłuje 😂
Ja już próbuje wszystkiego, niby można apap ale ten apap to jak tik taki 😂 u mnie najgorszej jak się zmienia pogoda i mam migrene 🙈

reklama
Ja już próbuje wszystkiego, niby można apap ale ten apap to jak tik taki 😂 u mnie najgorszej jak się zmienia pogoda i mam migrene 🙈
Mam to samo z pogodami… np przez cały tydzień bylo super ciepło, a dzisiaj padało i od południa już mnie głowa boli i poszłam wcześniej się położyć i włączyłam tez dyfuzor bo mi na prawdę łagodzi jakoś. Leków jakoś nie chce łykać, chyba ze w ostateczności 😅😃

Do góry