Imagi_nacja
Fanka BB :)
No pewnie tak Ja zawsze myślałam ze to jest taki blogi stan a człowiek przed każda wizytą sie zamartwia czy dobrze sie wszystko rozwijaPo porodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie tak Ja zawsze myślałam ze to jest taki blogi stan a człowiek przed każda wizytą sie zamartwia czy dobrze sie wszystko rozwijaPo porodzie
Jezu, No!!! pewnie tak, byle do marcaW trzecim jak nas brzuch zaboli to będziemy panikować czy to już poród czy jeszcze nie
A jak to dalej wygląda skierowali panią na dalsze badania? Jak wynik jest nie prawidlowyAle to jeśli jest ryzyko to chyba dopiero o tym piszą w wynikach pappy? Bo ja mam wyniki i tam tylko było o tych trzech zespołach
Ja to w pierwszej ciąży schizowałam...naczytałam się jakie są objawy porodu, że np biegunka bo się organizm oczyszcza. Zaszkodziło mi coś, dostałam biegunki w 36 tyg. to już męża mordowałam, że chyba rodzę potem miałam te skurcze przepowiadające też prawie na oddziale wylądowałam bo na ktg skurcze wychodziły u położnej na wizycieJezu, No!!! pewnie tak, byle do marca
U mnie wyniki wyszły dobrze. Każde ryzyko wady wyszło bardzo odległe, wiec dzieciątka zdrowe. Nie wiem jak jest jak wyjdzie wysokie ryzyko to wysyłają chyba na nifty i na amniopunkcję ale nie jestem pewnaA jak to dalej wygląda skierowali panią na dalsze badania? Jak wynik jest nie prawidlowy
Ja z bliźniakami to myśle że i tak wyląduje na cesarce Ale to prawda każde jakieś zakłócie to już czy to dobrze czy źleJa to w pierwszej ciąży schizowałam...naczytałam się jakie są objawy porodu, że np biegunka bo się organizm oczyszcza. Zaszkodziło mi coś, dostałam biegunki w 36 tyg. to już męża mordowałam, że chyba rodzę potem miałam te skurcze przepowiadające też prawie na oddziale wylądowałam bo na ktg skurcze wychodziły u położnej na wizycie
U mnie tez już nie było nic (poza roznymi bólami w okolicach macicy), a od trzech dni wróciły mi mdłości Mam nadzieje, ze z przemęczenia i jutro czy pojutrze się skończą, bo wcale mi do tego nie tęskno. Dzisiaj byłam albo mocno głodna, albo było mi niedobrze, brak stanów pośrednichJa pewnie bym się stresowała panikara nr1 ostatnio jak myślałam, że nie mam objawów ciążowych to teraz od 2 tygodni dzień bez mdłości dzień stracony
Tak! Zawsze się mówi, ze to piękny i magiczny czas. Gdzieś na forum padło sformułowanie, które bardzo mi się spodobało i przejęłam do używania: „magiczny do porzygu” . Bóle, stres, mdłości, niewygody, niemożność jedzenia wielu pyszności - te dzieci mogłyby rosnąć szybciej w środkuNo pewnie tak Ja zawsze myślałam ze to jest taki blogi stan a człowiek przed każda wizytą sie zamartwia czy dobrze sie wszystko rozwija
Wiem, że są kobiety, które chcą cesarkę ale ja to się boję. Ciebie to może czekać przymus. Te całe przygotowania cewniki znieczulenia bycie świadomą w trakcie jak ci tną brzuch potem to dochodzenie do siebie po...ja po SN porodzie leżałam w sali gdzie na przeciwko w izolatce była dziewczyna po cesarce, poruszyła się za szybko wymiotowała potem. Nie wiem co gorsze ból porodowy czy cesarkaJa z bliźniakami to myśle że i tak wyląduje na cesarce Ale to prawda każde jakieś zakłócie to już czy to dobrze czy źle
O tak, jakby ciąża trwała trzy miesiące to by było optymalnie. Trochę się pomęczysz i już pyk po wszystkim. Niby szybko leci czas, ale kurde gdzie tam do marca Jeszcze niedawno mówiłam że mało zostało ale teraz to się dłuży jakoś do tych połówkowych nawetTak! Zawsze się mówi, ze to piękny i magiczny czas. Gdzieś na forum padło sformułowanie, które bardzo mi się spodobało i przejęłam do używania: „magiczny do porzygu” . Bóle, stres, mdłości, niewygody, niemożność jedzenia wielu pyszności - te dzieci mogłyby rosnąć szybciej w środku