reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny ja wczoraj miałam prenatalne, dziś plamienia ze śluzem brązowe i lekko żółte.🙈 już się martwię
Czy tak miałyście po badaniach?
jesli usg bylo przez brzuch to ja skonsultowalabym sie z ginekologiem od razu a jesli przezpochwowe to wiem ze czasami tak sie zdarza ale tez zadzwonilabym do swojego ginekologa. Leciej skonsultowac niz potem pluc sobie w brode ze olalam.

Napisałam do ginekologa, za tydzień w środę mam wizytę. Dwa tyg temu miałam krwiaka 0,5cm możliwe, ze się osusza i oczyszcza. Nic mnie nie boli poza tym.
Żadnej krwi nie ma. Możliwe, ze wczoraj podczas tego badania mnie lekko podrażniło. Ja mam bardzo delikatna błonę i naczynia.

Napisałam do ginekologa, za tydzień w środę mam wizytę. Dwa tyg temu miałam krwiaka 0,5cm możliwe, ze się osusza i oczyszcza. Nic mnie nie boli poza tym.
Żadnej krwi nie ma. Możliwe, ze wczoraj podczas tego badania mnie lekko podrażniło. Ja mam bardzo delikatna błonę i naczynia.
Możliwe ze tak, dobrze ze masz za tydzień wizytę. Często dziewczyny piszą ze właśnie po usg dopochwowym miały plamienia tak samo jak po pobieraniu cytologi, a może ten krwiak już się oczyszcza

Hej dziewczyny🤗
Jak się dziś czujecie? Ja jestem po pobraniu krwi na TSH i dziś mam swojego lekarza rodzinnego bo od dobrych dwóch tygodniu wymiotuje to co zjem i nie mam siły. Zaczęłam się trochę tym martwić bo jednak dzidzia musi mieć jedzenie A u mnie się już tak ciągnie dosyć długo. Prawie 14 tc u mnie u myślałam, że będzie mijać A jest gorzej niż na samym początku 🙁 z dobrych info to dostałam dziś wyniki krwi z prenatalnych i ryzyko wad bardzo niskie 😊 Pozdrawiam Was kochane😘

A jak wasze piersi? Ja córkę karmiłam 2.5 roku, zaszłam w ciążę trochę ponad rok po odstawieniu i mam takie nabrzmiałe piersi, brodawek to nie mogę dotknąć bo szczypią. Nawet mi się węzeł chłonny powiększył w dole pachy...lekarz rodzinny kazał mi zrobić ob, crp, morfo z rozmazem ale wszystko ok więc pewnie już piersi świrują. Też macie takie nabrzmiałe?

reklama
Ja pierwsze dziecko, to nie czuje duzego dyskomfortu. Piersi sa wieksze niz zawsze i sutki bardzo suche, nabrzmiale.
U mnie 15tydz końcówka, czy czujecie ruchy dziecka? Mi czasem sie wydaje ze czuje jak sie porusza.

Do góry