reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny ja wczoraj miałam prenatalne, dziś plamienia ze śluzem brązowe i lekko żółte.🙈 już się martwię
Czy tak miałyście po badaniach?
jesli usg bylo przez brzuch to ja skonsultowalabym sie z ginekologiem od razu a jesli przezpochwowe to wiem ze czasami tak sie zdarza ale tez zadzwonilabym do swojego ginekologa. Leciej skonsultowac niz potem pluc sobie w brode ze olalam.

Napisałam do ginekologa, za tydzień w środę mam wizytę. Dwa tyg temu miałam krwiaka 0,5cm możliwe, ze się osusza i oczyszcza. Nic mnie nie boli poza tym.
Żadnej krwi nie ma. Możliwe, ze wczoraj podczas tego badania mnie lekko podrażniło. Ja mam bardzo delikatna błonę i naczynia.

Napisałam do ginekologa, za tydzień w środę mam wizytę. Dwa tyg temu miałam krwiaka 0,5cm możliwe, ze się osusza i oczyszcza. Nic mnie nie boli poza tym.
Żadnej krwi nie ma. Możliwe, ze wczoraj podczas tego badania mnie lekko podrażniło. Ja mam bardzo delikatna błonę i naczynia.
Możliwe ze tak, dobrze ze masz za tydzień wizytę. Często dziewczyny piszą ze właśnie po usg dopochwowym miały plamienia tak samo jak po pobieraniu cytologi, a może ten krwiak już się oczyszcza

Hej dziewczyny🤗
Jak się dziś czujecie? Ja jestem po pobraniu krwi na TSH i dziś mam swojego lekarza rodzinnego bo od dobrych dwóch tygodniu wymiotuje to co zjem i nie mam siły. Zaczęłam się trochę tym martwić bo jednak dzidzia musi mieć jedzenie A u mnie się już tak ciągnie dosyć długo. Prawie 14 tc u mnie u myślałam, że będzie mijać A jest gorzej niż na samym początku 🙁 z dobrych info to dostałam dziś wyniki krwi z prenatalnych i ryzyko wad bardzo niskie 😊 Pozdrawiam Was kochane😘

A jak wasze piersi? Ja córkę karmiłam 2.5 roku, zaszłam w ciążę trochę ponad rok po odstawieniu i mam takie nabrzmiałe piersi, brodawek to nie mogę dotknąć bo szczypią. Nawet mi się węzeł chłonny powiększył w dole pachy...lekarz rodzinny kazał mi zrobić ob, crp, morfo z rozmazem ale wszystko ok więc pewnie już piersi świrują. Też macie takie nabrzmiałe?

reklama
Ja pierwsze dziecko, to nie czuje duzego dyskomfortu. Piersi sa wieksze niz zawsze i sutki bardzo suche, nabrzmiale.
U mnie 15tydz końcówka, czy czujecie ruchy dziecka? Mi czasem sie wydaje ze czuje jak sie porusza.

Do góry