Imagi_nacja
Fanka BB :)
A który jest u Ciebie tydzień? Ja mam 14, i myśle nad kupieniem detektora żeby być spokojniejsza ale nie wiem czy to dobreJa 9 września i też się lekko stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który jest u Ciebie tydzień? Ja mam 14, i myśle nad kupieniem detektora żeby być spokojniejsza ale nie wiem czy to dobreJa 9 września i też się lekko stresuje
Ja dopiero 16 września z tego względu że moja lekarka na urlopie. Więc malucha zobaczę po 4 tygDziewczyny na kiedy macie terminy kolejnych wizyt?
Ja mam 10 września, jakoś już od wczoraj się lekko stresuje
Ja prawie 14 myślę, że jak zaczniemy czuć ruchy to będziemy spokojniejszeA który jest u Ciebie tydzień? Ja mam 14, i myśle nad kupieniem detektora żeby być spokojniejsza ale nie wiem czy to dobre
Ogromnie mi przykro Trzymaj siędziewczyny, chciałam się pożegnać
ciąża obumarła niestety
ale nie poddaję się, odczekam 3 miesiące i spróbujemy w grudniu ....
trzymajcie sie ciepło
Ja 9 września mam prenatalne i też się już w cholerę stresujeDziewczyny na kiedy macie terminy kolejnych wizyt?
Bardzo mi przykro Trzymaj się i życzę powodzenia przy następnych staraniachdziewczyny, chciałam się pożegnać
ciąża obumarła niestety
ale nie poddaję się, odczekam 3 miesiące i spróbujemy w grudniu ....
trzymajcie sie ciepło
na 22 wrzesniaDziewczyny na kiedy macie terminy kolejnych wizyt?
Ja nawet nie mam umówionej wizyty! Jestem na stażu w Niemczech i nie wiem jak tu wszystko działa, a wizytę w PL umowie jakoś na 2 tyg przed powrotem (urok luxmedu i umawiania przez apkę). Ale niestety będzie to dopiero jakoś po 26 września…Dziewczyny na kiedy macie terminy kolejnych wizyt?
Tez mam 10.09 prenatalne i się denerwujeDziewczyny na kiedy macie terminy kolejnych wizyt?
Pierwsza ciąże prowadziłam w Niemczech, zwykle gdy wszystko Ok wizyty umawiane są co 4 tygodnieJa nawet nie mam umówionej wizyty! Jestem na stażu w Niemczech i nie wiem jak tu wszystko działa, a wizytę w PL umowie jakoś na 2 tyg przed powrotem (urok luxmedu i umawiania przez apkę). Ale niestety będzie to dopiero jakoś po 26 września…
Chociaż chyba wcześniej wybiorę się tutaj do lekarza, bo po skomplikowanej podróży (wypadł strajk pociągów w Niemczech ) i noszeniu toreb, jakoś bardziej mnie boli podbrzusze i się niepokoje, tym bardziej, ze mam tu dużo stojącej pracy w laboratorium… na szczęście mąż pracuje w tej samej dziedzinie i przyjechał ze mną, żeby robić groźniejsze rzeczy