reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczynki ja o 19jutro mam wizytę, przyspieszona, bo 06.09lekarz wyjeżdża. Także nawet o 5dni szybciej.

Proszę trzymajcie ✊✊🙌 ja tymczasem wróciłam i obieram grzyby
Tobie przyspieszyli a mi odwołali dzisiejszą z prenatalnymi i przenieśli na piątek. Kolejne dni stresu i wymyślania chorób i wad

reklama
Byłam ostatnio w 5 10 15 po spodenki eleganckie dla przedszkolaka mojego to jak popatrzyłam tam na body...śpiochy to trzeba w totka zacząć grać. Jedno body około 40 zł [emoji1751] czasami może i warto zacząć wcześniej kompletować wyprawkę i łapać promocje jakieś
Ja nie polecam 5 10 15 raz zamówiłam rzeczy i kiepskie są chyba lepsze z pepco

Ubranka tak naprawdę każdej mamie pasują inne :D ja znowu z Pepco nie byłam zadowolona. Czasami z innych sklepów miały tak wąski otwór na główkę, że nie dawałam rady przeciągnąć przez głowę, albo rękawki byli za wąskie i mimo dobrego rozmiaru nie chciała rączka przejść. Potem już jakoś trzeba chyba dopasowywać to gabarytów dzidziusia :D

Dziewczynki ja o 19jutro mam wizytę, przyspieszona, bo 06.09lekarz wyjeżdża. Także nawet o 5dni szybciej.

Proszę trzymajcie ✊✊🙌 ja tymczasem wróciłam i obieram grzyby
trzymam kciuki :)
co tam nazbierałaś ? są już opieńki ?
ja miałam z 5.10.15 dresy dla młodego i dobre jakościowo, tylko ceny z kosmosu :rolleyes2:
Trzymam kciuki ♥️ ja też mam jutro ale na 10:30, dziś stres już nie do wytrzymania
Też poproszę o trzymanie ✊
trzymam też :)
Ubranka tak naprawdę każdej mamie pasują inne :D ja znowu z Pepco nie byłam zadowolona. Czasami z innych sklepów miały tak wąski otwór na główkę, że nie dawałam rady przeciągnąć przez głowę, albo rękawki byli za wąskie i mimo dobrego rozmiaru nie chciała rączka przejść. Potem już jakoś trzeba chyba dopasowywać to gabarytów dzidziusia :D
dokładnie, każda mama lubi co innego, ja nie lubię reserved i pepco jeśli chodzi o dziecięce ciuchy, dla mnie kiepskie jakościowo pepco, ciuchy po jednym praniu się deformują, reserved z kolei ma przeleżałe ciuchy, leżą miesiącami w magazynach potem po 1, 2 praniach dziurki na ściągaczach (kuzynka pracuje w Reserved więc informacje z pierwszej ręki ... )
myślę że każda mama swój gust i swoje sklepy, a te co dopiero będą mamuśkami same się przekonają niedługo :)
ja lubię H&M, C&A i Smyka jeśli chodzi o dziecięce ciuszki :) ale to moje zdanie :)

reklama
Fakt każdej mamie co innego pasuje.
trzymam kciuki :)
co tam nazbierałaś ? są już opieńki ?

ja miałam z 5.10.15 dresy dla młodego i dobre jakościowo, tylko ceny z kosmosu :rolleyes2:

trzymam też :)

dokładnie, każda mama lubi co innego, ja nie lubię reserved i pepco jeśli chodzi o dziecięce ciuchy, dla mnie kiepskie jakościowo pepco, ciuchy po jednym praniu się deformują, reserved z kolei ma przeleżałe ciuchy, leżą miesiącami w magazynach potem po 1, 2 praniach dziurki na ściągaczach (kuzynka pracuje w Reserved więc informacje z pierwszej ręki ... )
myślę że każda mama swój gust i swoje sklepy, a te co dopiero będą mamuśkami same się przekonają niedługo :)
ja lubię H&M, C&A i Smyka jeśli chodzi o dziecięce ciuszki :) ale to moje zdanie :)
Ja kupiłam body i jakościowo nie są złe ale rozmiar jest trochę zaniżony, bo mój mały szybko wyrósł z tych rozmiarów, na dodatek jedne body to po jednym praniu plam się nabawiło a raczej wybarwień.

Ja w pepco rzadko kupuje jak już, ale lubię smyka i teraz niedawno kupiłam małemu u nas w okolicy w urwisie rzeczy. Body super, jedne z Pinokio a drugie z jakieś innej firmy ale też naprawdę fajne.

Do góry