reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

ja podobnie mam swoje maliny i jeżyny, borówki amerykańskie, porzeczki, agrest, wiśnie i jabłka
ja głównie robię soki, a sporo owoców mrożę i potem w zimie robię codziennie na bieżąco świeże kompoty
u nas czarny bez rośnie normalnie na łąkach, jak masz okazję to na spacerku looknij u siebie czy nie macie tam tych drzewek
No właśnie u nas coraz mniej pól jest, sporo przeszło na działki budowlane

reklama
Dzisiaj przychodzą mi reklamy z ubrankami dla niemowlaków na h&m 😍😍😍😍 Dziewczyny czy wy też tak macie że już byście kupywały? 😂🤣 coraz bardziej ciągnie mnie do tych ubranek
Nie, ja czekam do końca drugiego trymestru - tak na wszelki wypadek i dlatego, ze szukamy właśnie mieszkania - jak uda się wreszcie kupić coś większego (teraz 29m2, żadne ubranko się nie zmieści 😅), to zacznę zbierać rzeczy ;). Ale raczej będę kupować/zbierać po rodzinie i znajomych używane - staram się być eko, a z takich malutkich ubranek dzieci zaraz wyrosną.

Nie, ja czekam do końca drugiego trymestru - tak na wszelki wypadek i dlatego, ze szukamy właśnie mieszkania - jak uda się wreszcie kupić coś większego (teraz 29m2, żadne ubranko się nie zmieści 😅), to zacznę zbierać rzeczy ;). Ale raczej będę kupować/zbierać po rodzinie i znajomych używane - staram się być eko, a z takich malutkich ubranek dzieci zaraz wyrosną.
Ja też poczekam do końca drugiego trymestru, na razie boje się jeszcze kupywać chyba ze dowiem się co tam siedzi w końcu 😅🤣 ale niestety będę musiała inwestować bo nie mam od kogo wziasc ubranek po kimś 😀 bo u mnie w rodzinie już duże dzieci

Dzisiaj przychodzą mi reklamy z ubrankami dla niemowlaków na h&m 😍😍😍😍 Dziewczyny czy wy też tak macie że już byście kupywały? 😂🤣 coraz bardziej ciągnie mnie do tych ubranek. Nie wiem ile wytrzymam 😅
Mi już 3 znajome zadeklarowały się oddać ciuszki po zeszłorocznych bobasach, ale reklamy kuszą na każdym kroku 😉 Na razie tylko oglądam, chociaż czasem aż ciężko się powstrzymać, żeby czegoś nie kupić. Ja też muszę się ograniczać z zakupami, bo na razie mieszkamy w małym mieszkanku, ale pewnie pod koniec 2 trymestru zacznę kupować.

Dzisiaj przychodzą mi reklamy z ubrankami dla niemowlaków na h&m 😍😍😍😍 Dziewczyny czy wy też tak macie że już byście kupywały? 😂🤣 coraz bardziej ciągnie mnie do tych ubranek. Nie wiem ile wytrzymam 😅
Ja już kupuje jak mi się coś spodoba i jest uniwersalne bo później będę żałować, że nie wzięłam 😆

Czekam tylko do prenatalnych i zaczynam kupować :) będę robiła tak jak z Nikodemem, 56 cm kupię mało tylko na pierwszy tydzień, potem 62 cm normalnie, i jak coś mi wpadnie w oko to będę na bieżąco kupowała większe :)

reklama
Ja po prenatalnych i kurde płci nie znam 🤭😅🤣 a już bym chciała wiedzieć
Aha i jeszcze jedno, ubranka, pościel, pieluchy tetrowe, flanelowe trzeba wyprać i wyprasować, także ja nie zamierzam z wielkim brzuchem stać przy desce do prasowania ze stertą tych rzeczy :) proszek też oczywiście typu Lovella ...
Kupuj na razie uniseksy :)

Do góry