reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

u mnie za budzik robi sunia, obok sąsiedzi maja 2 yorki, te małe gadziny tak szczekają że wścieklizny można dostać, a nasza Mańka od razu leci jak głupia i tym małym mendom wtóruje 😂 nieważne czy 4.00 czy 5.00 rano czy 23.00 wieczorem 😂
15, 16 tydzień z Nikosiem zaczęłam czuć ruchy :)
takie miałam uczucie jakby motyl w brzuchu latał :)
u Ciebie to może być szybciej jak masz bliźniaki, ale tu zasady nie ma :)
Jezu u mnie tez sąsiedzi mają dwa kundelki i masakra jak one zaczną wyć! Nie wiem one nie szczekają tylko wyją to można dostać szału, chociaż teraz jak tak pada i zimno to w miarę cicho siedzą ale jak było tak gorąco to potrafiły nawet o 4 rano 😩 Jedynie trzyma mnie to że się może za pół roku czy rok wyprowadzę się bo jakbym miała tu żyć jeszcze tym bardziej z dziećmi to podziękuje 😂 bo by ich na bank budziły. No właśnie tez tak myślałam ze 15/16 tydzień, czyli pewnie macica rośnie a ja już bym chciała 😂😅 człowiek by spokojniejszy był na pewno

reklama
Dziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań. Nie dane mi być marcową mamusią. U mojego maleństwa akcja serduszka zanikła 9+3[*] jestem już po zabiegu. Dziś byłby 11 tydzień [emoji24] wracam do forum staraczek. Mam nadzieję na szybką drugą ciążę. Trzymajcie się cieplutko
Ojej przykro mi
Hej kochane, ja właśnie witam Was w ten mglisty poranek. Dziś w nocy śniły mi się same koszmary. Dziewczyny czy Wy tez macie brak objawów ciążowych? Nic zero mdłości, piersi nie są tkliwe nie bolą itd.
Dobrego dnia dla zwad i trzymam kciuki za te, które dziś maja wizytę [emoji295][emoji255]
Ja też od dłuższego czasu już brak objawów.

Jezu u mnie tez sąsiedzi mają dwa kundelki i masakra jak one zaczną wyć! Nie wiem one nie szczekają tylko wyją to można dostać szału, chociaż teraz jak tak pada i zimno to w miarę cicho siedzą ale jak było tak gorąco to potrafiły nawet o 4 rano 😩 Jedynie trzyma mnie to że się może za pół roku czy rok wyprowadzę się bo jakbym miała tu żyć jeszcze tym bardziej z dziećmi to podziękuje 😂 bo by ich na bank budziły. No właśnie tez tak myślałam ze 15/16 tydzień, czyli pewnie macica rośnie a ja już bym chciała 😂😅 człowiek by spokojniejszy był na pewno
u mnie podobnie, te yorki latają cały dzień po posesji i drą się non stop, i obojętnie czy samochód sąsiadów jedzie, kot przejdzie, rower jedzie, sąsiad idzie, cały czas szczekają :angry: :crazy: pomału mnie szlag trafia, już parę razy miałam ochotę zwrócić uwagę tej sąsiadce ale w końcu odpuściłam :angry: :crazy:
nasza suczka jest łagodna, tylko te dwie wścieklizny ją tak wkurzają, u sąsiadów też są psy i zero szczekania, wycia itd. obwąchają się przez płot i koniec ......
generalnie z tego co pamiętam to kiedyś mój gin mi mówił że dużo zależy od budowy kobiety, czyli jak szczupła to szybciej może czuć, jak przy kości to później, ale tym nie ma się co sugerować aż tak
fakt faktem moja koleżanka przy kości była jak byłyśmy wtedy w ciąży i ona zaczęła czuć dopiero koło 18 tygodnia, strasznie się denerwowała że coś jest nie tak ....

Dziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań. Nie dane mi być marcową mamusią. U mojego maleństwa akcja serduszka zanikła 9+3[*] jestem już po zabiegu. Dziś byłby 11 tydzień 😭 wracam do forum staraczek. Mam nadzieję na szybką drugą ciążę. Trzymajcie się cieplutko
Tule Cię bardzo 🙌

Gratuluje kochana. Super [emoji8] u mnie koniec 9 zaraz zacznę 10.
Boje się za tydzień mam wizytę. Zero objawów, naczytałam się różnych rzeczy i o...
Ja właśnie jak miałam zanik objawów kilka dni przed prenatalnymi i w ten sam dzień mocno się bałam czy z maleństwem jest wszystko w porządku. Na dodatek na drugi dzień miałam wizytę u mojej ginekolog, więc na prenatalnych mocno odetchnęłam, że maluch żyje i jest zdrowy na daną chwilę.

Ja właśnie jak miałam zanik objawów kilka dni przed prenatalnymi i w ten sam dzień mocno się bałam czy z maleństwem jest wszystko w porządku. Na dodatek na drugi dzień miałam wizytę u mojej ginekolog, więc na prenatalnych mocno odetchnęłam, że maluch żyje i jest zdrowy na daną chwilę.
Rozumiem, dziekuje za odpowiedz 💜

reklama
Do góry