reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Witam w poniedziałek z kawką :)
Ja dziś zaczynam 10 tydzień ❤️
jeszcze 10 dni do wizyty u gina, chyba oszaleję z nerwów :rolleyes2:
mąż wyjechał wczoraj o 23.00 do Danii, więc dzisiaj rządzimy z Nikosiem sami w domu 😂
już cwaniaczek mały w nocy przyszedł do mnie do łózka 😂
muszę sobie poznajdować jakieś zajęcia, najlepiej jak najwięcej, żeby mi głowa w kółko nie myślała o tych obawach ....

reklama
Hej kochane, ja właśnie witam Was w ten mglisty poranek. Dziś w nocy śniły mi się same koszmary. Dziewczyny czy Wy tez macie brak objawów ciążowych? Nic zero mdłości, piersi nie są tkliwe nie bolą itd.
Dobrego dnia dla zwad i trzymam kciuki za te, które dziś maja wizytę ☀🌷

Hej kochane, ja właśnie witam Was w ten mglisty poranek. Dziś w nocy śniły mi się same koszmary. Dziewczyny czy Wy tez macie brak objawów ciążowych? Nic zero mdłości, piersi nie są tkliwe nie bolą itd.
zero objawów jakichkolwiek, ani mdłości, ani bólu piersi, jedynie jak za bardzo się przeforsuje z pracą w domu albo za dużo nałażę np. na zakupach to mnie boli trochę podbrzusze, ale z tym podbrzuszem to i tak będzie ćmić jeszcze długo bo macica się rozrasta ...

Ja 13+5 i nie wiem co to objawy 😀

zero objawów jakichkolwiek, ani mdłości, ani bólu piersi, jedynie jak za bardzo się przeforsuje z pracą w domu albo za dużo nałażę np. na zakupach to mnie boli trochę podbrzusze, ale z tym podbrzuszem to i tak będzie ćmić jeszcze długo bo macica się rozrasta ...
Ja mam tak samo😃 mam tylko zmęczenie. Sąsiadka moja teraz rodziła i też nie miała objawów i wszystko dobrze u niej.

Witam w poniedziałek z kawką :)
Ja dziś zaczynam 10 tydzień ❤️
jeszcze 10 dni do wizyty u gina, chyba oszaleję z nerwów :rolleyes2:
mąż wyjechał wczoraj o 23.00 do Danii, więc dzisiaj rządzimy z Nikosiem sami w domu 😂
już cwaniaczek mały w nocy przyszedł do mnie do łózka 😂
muszę sobie poznajdować jakieś zajęcia, najlepiej jak najwięcej, żeby mi głowa w kółko nie myślała o tych obawach ....
Hej ja standard w ciąży 6 wstaje, nawet budzika nie mam załączonego 😂 A jak człowiek do pracy szedł to nie mógł wstać nigdy 😂 Pamiętasz może w którym tygodniu w pierwszej ciąży czułaś jakieś ruchy dziecka? Czytam na necie ale różnie piszą i nie wiem jak ich się spodziewać, raz ze bardzo późno a raz ze wczas 😃 U mnie są bliźniaki i mam schizy że jak mnie coś w boku zakuje to że to może to ale to jest na bank za wcześnie bo u mnie aktualnie 13t2d

reklama
Hej ja standard w ciąży 6 wstaje, nawet budzika nie mam załączonego 😂 A jak człowiek do pracy szedł to nie mógł wstać nigdy 😂 Pamiętasz może w którym tygodniu w pierwszej ciąży czułaś jakieś ruchy dziecka? Czytam na necie ale różnie piszą i nie wiem jak ich się spodziewać, raz ze bardzo późno a raz ze wczas 😃 U mnie są bliźniaki i mam schizy że jak mnie coś w boku zakuje to że to może to ale to jest na bank za wcześnie bo u mnie aktualnie 13t2d
u mnie za budzik robi sunia, obok sąsiedzi maja 2 yorki, te małe gadziny tak szczekają że wścieklizny można dostać, a nasza Mańka od razu leci jak głupia i tym małym mendom wtóruje 😂 nieważne czy 4.00 czy 5.00 rano czy 23.00 wieczorem 😂
15, 16 tydzień z Nikosiem zaczęłam czuć ruchy :)
takie miałam uczucie jakby motyl w brzuchu latał :)
u Ciebie to może być szybciej jak masz bliźniaki, ale tu zasady nie ma :)

Do góry