Bo jakoś nie lubię tego dopochwowego... a ja mam USG prenatalne we wtorek i też już mnie stres zjadaMiałam robione przez powłoki brzuszne, ale przez to, że dzidzia była źle ułożona i ciężko było zmierzyć przezierność karkową lekarz sprawdzał też dopochwowo. A wiec miałam 2 w 1
reklama
Cocomero
Zaangażowana w BB
Rozumiem Cię, nie jest to najprzyjemniejsze badanie Możesz się pocieszyć tym, ze nawet jeśli będziesz miała teraz dopochwowo, to będzie to ostatni raz i kolejne już raczej będą przez powłoki brzuszneBo jakoś nie lubię tego dopochwowego... a ja mam USG prenatalne we wtorek i też już mnie stres zjada
Może to głupie i typowo męskie ale po tych wizytach takich pierwszych w ciąży czy normalnie kontrolnych to zawsze mąż się śmiał, że to co to ty już sex dzisiaj miałaś z aparaturą dopochwowąRozumiem Cię, nie jest to najprzyjemniejsze badanie Możesz się pocieszyć tym, ze nawet jeśli będziesz miała teraz dopochwowo, to będzie to ostatni raz i kolejne już raczej będą przez powłoki brzuszne
Ja dziś 12 t 2 d i też jestem na minusie i znów wróciły mdłości wymioty.. Masakra. Myślałam że juz się to skończyło..U mnie dziś 13+3 , na prenatalnych na 90% wyszło że dziewczynka , brzuch delikatnie się zaokrągla, a co do samopoczucie to mdlosci i wymioty nadal dokuczają i mam wrażenie że od 2 tygodni się nawet nasiliły ma wadze póki co 2kg na minusie.
Będziemy czekać razem z Tobą do tego października, tak jak czekałyśmy wszystkie na każde Twoje USG i rozwój wydarzeń. Jestem dobrej myśli że teraz sie uda i z wymówek , pierszenstw i herbatek od męża na bank jeszcze skorzystasz
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
moja koleżanka miała mdłości i wymioty do 16 tygodnia, i też u niej były takie dni że nic się było i nagle znowu ... nie wiem od czego to zależy ....Ja dziś 12 t 2 d i też jestem na minusie i znów wróciły mdłości wymioty.. Masakra. Myślałam że juz się to skończyło..
Dziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań. Nie dane mi być marcową mamusią. U mojego maleństwa akcja serduszka zanikła 9+3[*] jestem już po zabiegu. Dziś byłby 11 tydzień wracam do forum staraczek. Mam nadzieję na szybką drugą ciążę. Trzymajcie się cieplutko
JustLillD
Fanka BB :)
ja w poprzedniej ciazy do dnia porodu wymiotowałam...moja koleżanka miała mdłości i wymioty do 16 tygodnia, i też u niej były takie dni że nic się było i nagle znowu ... nie wiem od czego to zależy ....
Cocomero
Zaangażowana w BB
Jakie to jest przykre Życzę Ci wszystkiego dobrego. Oby teraz było już tylko dobrzeDziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań. Nie dane mi być marcową mamusią. U mojego maleństwa akcja serduszka zanikła 9+3[*] jestem już po zabiegu. Dziś byłby 11 tydzień wracam do forum staraczek. Mam nadzieję na szybką drugą ciążę. Trzymajcie się cieplutko
reklama
O masakra... Współczuje. Oby mnie to też nie spotkało.. Więc to na pewno jest spowodowane tylko ciąża? Bo ja już czasami sobie wymyślam, że ja może mam coś z żołądkiem czy jeszcze czymś innym że to jest aż tak..ja w poprzedniej ciazy do dnia porodu wymiotowałam...