reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Bo jakoś nie lubię tego dopochwowego...:D a ja mam USG prenatalne we wtorek i też już mnie stres zjada 🙆
Rozumiem Cię, nie jest to najprzyjemniejsze badanie 😉 Możesz się pocieszyć tym, ze nawet jeśli będziesz miała teraz dopochwowo, to będzie to ostatni raz i kolejne już raczej będą przez powłoki brzuszne 🙂

Rozumiem Cię, nie jest to najprzyjemniejsze badanie 😉 Możesz się pocieszyć tym, ze nawet jeśli będziesz miała teraz dopochwowo, to będzie to ostatni raz i kolejne już raczej będą przez powłoki brzuszne 🙂
Może to głupie i typowo męskie ale po tych wizytach takich pierwszych w ciąży czy normalnie kontrolnych to zawsze mąż się śmiał, że to co to ty już sex dzisiaj miałaś z aparaturą dopochwową :D 🤦😂

U mnie dziś 13+3 , na prenatalnych na 90% wyszło że dziewczynka , brzuch delikatnie się zaokrągla, a co do samopoczucie to mdlosci i wymioty nadal dokuczają i mam wrażenie że od 2 tygodni się nawet nasiliły ma wadze póki co 2kg na minusie.

Będziemy czekać razem z Tobą do tego października, tak jak czekałyśmy wszystkie na każde Twoje USG i rozwój wydarzeń. Jestem dobrej myśli że teraz sie uda i z wymówek , pierszenstw i herbatek od męża na bank jeszcze skorzystasz 😄
Ja dziś 12 t 2 d i też jestem na minusie i znów wróciły mdłości wymioty.. Masakra. Myślałam że juz się to skończyło..

Dziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań. Nie dane mi być marcową mamusią. U mojego maleństwa akcja serduszka zanikła 9+3[*] jestem już po zabiegu. Dziś byłby 11 tydzień 😭 wracam do forum staraczek. Mam nadzieję na szybką drugą ciążę. Trzymajcie się cieplutko

Dziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań. Nie dane mi być marcową mamusią. U mojego maleństwa akcja serduszka zanikła 9+3[*] jestem już po zabiegu. Dziś byłby 11 tydzień 😭 wracam do forum staraczek. Mam nadzieję na szybką drugą ciążę. Trzymajcie się cieplutko
Jakie to jest przykre 😔 Życzę Ci wszystkiego dobrego. Oby teraz było już tylko dobrze ❤️

reklama
Do góry