Najważniejsze że teraz się udało. Wiek to nie ma znaczenia jeśli nie ma się poważnych chorób. Ja również 6 ciaz straciłam i nie wiadomo dlaczego. My aniołkowe mamy musiałyśmy dużo przejść i zero pomocy bo za wszystko i tak trzeba było płacić a efektów brak.U mnie odwrotnie
Stravilam 6 ciaz i ciagle gadki ze to wina wieku ze nic poradzic nie moga ze odpusvic trzeba bla bla bla ale skasowac jak najbardziej mogli
A jednak wystarczyly leki na immuno i sie udalo
reklama
Oczywisvie najwięcej dowiedzialam sie na forach a nie od lekarzy i gdyby nie moj upór to nic by z tego nie byloNajważniejsze że teraz się udało. Wiek to nie ma znaczenia jeśli nie ma się poważnych chorób. Ja również 6 ciaz straciłam i nie wiadomo dlaczego. My aniołkowe mamy musiałyśmy dużo przejść i zero pomocy bo za wszystko i tak trzeba było płacić a efektów brak.
Po prostu wymusilam prawie na jednej lekarce zeby mi przepisala leki
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
Witam dziewczyny 
jak tam samopoczucie dzisiaj ?
u mnie drzemka popołudniowa zaliczona
nudności dzisiaj nie ma, więc coraz lepiej 
też macie takie napady na słodkie ? matko jak mnie dzisiaj wzięło na batoniki, dwa zjadłam na poczekaniu
zrobiłam sobie sałatkę warstwową z tuńczykiem na kolację i dalej biorę się za przetwory
u mnie drzemka popołudniowa zaliczona
też macie takie napady na słodkie ? matko jak mnie dzisiaj wzięło na batoniki, dwa zjadłam na poczekaniu

zrobiłam sobie sałatkę warstwową z tuńczykiem na kolację i dalej biorę się za przetwory
Dziewczyny, które straciły kilka ciąż, jesteście niesamowicie silne! Nawet sobie nie wyobrażam co musiałyście przechodzić i czuć kolejny i kolejny raz. Współczuję Wam strasznie i trzymam kciuki, żeby Wasze maluchy rosły tym razem zdrowo 

Dla mnie słodycze mogą nie istnieć. Piękny stanWitam dziewczyny
u mnie drzemka popołudniowa zaliczonanudności dzisiaj nie ma, więc coraz lepiej
zrobiłam sobie sałatkę warstwową z tuńczykiem na kolację i dalej biorę się za przetwory![]()

Dziewczyny, które straciły kilka ciąż, jesteście niesamowicie silne! Nawet sobie nie wyobrażam co musiałyście przechodzić i czuć kolejny i kolejny raz. Współczuję Wam strasznie i trzymam kciuki, żeby Wasze maluchy rosły tym razem zdrowo
Dla mnie słodycze mogą nie istnieć. Piękny stan![]()
Dla mnie też nie istnieją.

Patpat95 nie ja akurat w przesądy nie wierzę .W ciągu ostatniego tygodnia kilka razy słyszałem od różnych osób że wobec takich czy innych objawów będzie chłopiec A od innej osoby, że na pewno dziewczynka także nikt z nas wróżka nie jestDziewczyny gratuluję wam zdrowych bobaskow
Mam pytanie, dopadają mnie mdłości ale tylko wieczorami tj od 17 do zaśnięcia
Czy ma tak któraś?Czy wierzycie w przesady o płci? Bo z tych mdłości teoretycznie powinien być chłopak
![]()

MamaNikodema ja tylko mam w planach przetwory

Dziewczyny powiedzcie mi czy też macie widoczne już brzuszki ? Ja 11 tydzień i w ciągu ostatniego bardzo urósł

U mnie też już widac brzuszek spodnie rozmiar większePatpat95 nie ja akurat w przesądy nie wierzę .W ciągu ostatniego tygodnia kilka razy słyszałem od różnych osób że wobec takich czy innych objawów będzie chłopiec A od innej osoby, że na pewno dziewczynka także nikt z nas wróżka nie jestA co do wieczornych mdłości to u mnie co chwilę się zmienia,ale przeważnie mam calutki dzień
MamaNikodema ja tylko mam w planach przetworyi co dzień przekładam,aż za chwilę przerosna mi cukinie
Dziewczyny powiedzcie mi czy też macie widoczne już brzuszki ? Ja 11 tydzień i w ciągu ostatniego bardzo urósł![]()

Najważniejsze to się nigdy nie poddawać otrzepac się i iść dalejDziewczyny, które straciły kilka ciąż, jesteście niesamowicie silne! Nawet sobie nie wyobrażam co musiałyście przechodzić i czuć kolejny i kolejny raz. Współczuję Wam strasznie i trzymam kciuki, żeby Wasze maluchy rosły tym razem zdrowo
Dla mnie słodycze mogą nie istnieć. Piękny stan![]()

reklama
Zamień słodycze na słodkie owoce może pomożeWitam dziewczyny
u mnie drzemka popołudniowa zaliczonanudności dzisiaj nie ma, więc coraz lepiej
zrobiłam sobie sałatkę warstwową z tuńczykiem na kolację i dalej biorę się za przetwory![]()