Najważniejsze że teraz się udało. Wiek to nie ma znaczenia jeśli nie ma się poważnych chorób. Ja również 6 ciaz straciłam i nie wiadomo dlaczego. My aniołkowe mamy musiałyśmy dużo przejść i zero pomocy bo za wszystko i tak trzeba było płacić a efektów brak.U mnie odwrotnie
Stravilam 6 ciaz i ciagle gadki ze to wina wieku ze nic poradzic nie moga ze odpusvic trzeba bla bla bla ale skasowac jak najbardziej mogli
A jednak wystarczyly leki na immuno i sie udalo
reklama
Oczywisvie najwięcej dowiedzialam sie na forach a nie od lekarzy i gdyby nie moj upór to nic by z tego nie byloNajważniejsze że teraz się udało. Wiek to nie ma znaczenia jeśli nie ma się poważnych chorób. Ja również 6 ciaz straciłam i nie wiadomo dlaczego. My aniołkowe mamy musiałyśmy dużo przejść i zero pomocy bo za wszystko i tak trzeba było płacić a efektów brak.
Po prostu wymusilam prawie na jednej lekarce zeby mi przepisala leki
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
Witam dziewczyny
jak tam samopoczucie dzisiaj ?
u mnie drzemka popołudniowa zaliczona nudności dzisiaj nie ma, więc coraz lepiej
też macie takie napady na słodkie ? matko jak mnie dzisiaj wzięło na batoniki, dwa zjadłam na poczekaniu
zrobiłam sobie sałatkę warstwową z tuńczykiem na kolację i dalej biorę się za przetwory
u mnie drzemka popołudniowa zaliczona nudności dzisiaj nie ma, więc coraz lepiej
też macie takie napady na słodkie ? matko jak mnie dzisiaj wzięło na batoniki, dwa zjadłam na poczekaniu
zrobiłam sobie sałatkę warstwową z tuńczykiem na kolację i dalej biorę się za przetwory
Dziewczyny, które straciły kilka ciąż, jesteście niesamowicie silne! Nawet sobie nie wyobrażam co musiałyście przechodzić i czuć kolejny i kolejny raz. Współczuję Wam strasznie i trzymam kciuki, żeby Wasze maluchy rosły tym razem zdrowo
Dla mnie słodycze mogą nie istnieć. Piękny stanWitam dziewczyny
Dziewczyny, które straciły kilka ciąż, jesteście niesamowicie silne! Nawet sobie nie wyobrażam co musiałyście przechodzić i czuć kolejny i kolejny raz. Współczuję Wam strasznie i trzymam kciuki, żeby Wasze maluchy rosły tym razem zdrowo
Dla mnie słodycze mogą nie istnieć. Piękny stan
Dla mnie też nie istnieją. Ale to dobrze, bo ja mam cukrzycę. W ogóle cierpię na brak apetytu.
Patpat95 nie ja akurat w przesądy nie wierzę .W ciągu ostatniego tygodnia kilka razy słyszałem od różnych osób że wobec takich czy innych objawów będzie chłopiec A od innej osoby, że na pewno dziewczynka także nikt z nas wróżka nie jest A co do wieczornych mdłości to u mnie co chwilę się zmienia,ale przeważnie mam calutki dzieńDziewczyny gratuluję wam zdrowych bobaskow
Mam pytanie, dopadają mnie mdłości ale tylko wieczorami tj od 17 do zaśnięcia
Czy ma tak któraś? Czy wierzycie w przesady o płci? Bo z tych mdłości teoretycznie powinien być chłopak
MamaNikodema ja tylko mam w planach przetwory i co dzień przekładam,aż za chwilę przerosna mi cukinie
Dziewczyny powiedzcie mi czy też macie widoczne już brzuszki ? Ja 11 tydzień i w ciągu ostatniego bardzo urósł
U mnie też już widac brzuszek spodnie rozmiar większe Mialam spora niedowagę, ale teraz nadrabiam bo ciągle jesc mi się chcePatpat95 nie ja akurat w przesądy nie wierzę .W ciągu ostatniego tygodnia kilka razy słyszałem od różnych osób że wobec takich czy innych objawów będzie chłopiec A od innej osoby, że na pewno dziewczynka także nikt z nas wróżka nie jest A co do wieczornych mdłości to u mnie co chwilę się zmienia,ale przeważnie mam calutki dzień
MamaNikodema ja tylko mam w planach przetwory i co dzień przekładam,aż za chwilę przerosna mi cukinie
Dziewczyny powiedzcie mi czy też macie widoczne już brzuszki ? Ja 11 tydzień i w ciągu ostatniego bardzo urósł
Najważniejsze to się nigdy nie poddawać otrzepac się i iść dalej Teraz musi być dobrze od 10 lat nie doczekałam chwili bijacego serca a teraz jak to widziałam to łezka w oku się zakreciłaDziewczyny, które straciły kilka ciąż, jesteście niesamowicie silne! Nawet sobie nie wyobrażam co musiałyście przechodzić i czuć kolejny i kolejny raz. Współczuję Wam strasznie i trzymam kciuki, żeby Wasze maluchy rosły tym razem zdrowo
Dla mnie słodycze mogą nie istnieć. Piękny stan
reklama
Zamień słodycze na słodkie owoce może pomoże Gratuluję siły na przetwory. A co tam robisz ciekawego?Witam dziewczyny