reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

U mnie tylko ode mnie moi rodzice, u męża w rodzinie jeszcze nic nie mówiliśmy. Na razie jakoś nie chce zapeszać, ale już nawet ubranka w sklepach się do mnie uśmiechają [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam rzeczy po starszym i po cichu myślę że drugie też będzie syn, ale może jutro się okaże kto tam się kryje a jak nie to za 8 tyg już bardziej będzie wiadomo [emoji16]

reklama
Natasza27

Załączniki

• Screenshot_20210817-202422_Chrome.jpg
    Screenshot_20210817-202422_Chrome.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 67
Ja mam rzeczy po starszym i po cichu myślę że drugie też będzie syn, ale może jutro się okaże kto tam się kryje a jak nie to za 8 tyg już bardziej będzie wiadomo [emoji16]
A w którym jesteś tygodniu? Ja w tamtym tygodniu 10w6d i 10w5d bo są bliźniaki 😅 I już przy jednym lekarz powiedział ze jedno to może być chłopak, co mnie mega zdziwiło że on już mi takie coś mówi w 10 tygodniu, chociaż wiadomo ze może się mylić

A w którym jesteś tygodniu? Ja w tamtym tygodniu 10w6d i 10w5d bo są bliźniaki [emoji28] I już przy jednym lekarz powiedział ze może być chłopak, co mnie mega zdziwiło że on już mi takie coś mówi w 10 tygodniu, chociaż wiadomo ze może się mylić
Początek 13tc dokładnie chyba 12+1. W poprzedniej ciąży na prenatalnych w tym czasie lekarz już wstępnie określił płeć i później 8 tyg później potwierdził.

Początek 13tc dokładnie chyba 12+1. W poprzedniej ciąży na prenatalnych w tym czasie lekarz już wstępnie określił płeć i później 8 tyg później potwierdził.
Dobrze wiedzieć od doświadczonych mam 😃 Ciekawa jestem już aż co mi powie w piątek 😂 Marzy mi się parka, bo jak dwóch chłopaków to nie wiem jak dam radę hehe 😃

O kurcze, no to maleństwo jeszcze [emoji2] ale co jak co jedną ciąże już przeszłaś wiec już wiesz co mniej więcej cię czeka [emoji2]
Fakt pierwszy to jeszcze maluch, będzie miał 17 miesięcy jak się drugie urodzi, więc będzie ciekawie. Tak mniej więcej wiem co i jak. Ale porównując do tej pory to druga się różni, bo w pierwszej tylko kolacja lądowała w WC a tu nawet cały dzień potrafiłam wymiotować. Ale owszem mniej więcej wiem co do szpitala i to że położną zmieniam. Ale nie mam pojęcia jakie drugie będzie.

A ja wszystko posprzedawałam po moim Nikosiu ....
ale za to będzie szaleństwo zakupowe :)
ale może będzie dziewucha :D
w sumie to wszystko jedno byleby zdrowe było :)

reklama
Do góry