reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

U mnie tylko ode mnie moi rodzice, u męża w rodzinie jeszcze nic nie mówiliśmy. Na razie jakoś nie chce zapeszać, ale już nawet ubranka w sklepach się do mnie uśmiechają [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam rzeczy po starszym i po cichu myślę że drugie też będzie syn, ale może jutro się okaże kto tam się kryje a jak nie to za 8 tyg już bardziej będzie wiadomo [emoji16]

reklama
Natasza27

Załączniki

• Screenshot_20210817-202422_Chrome.jpg
    Screenshot_20210817-202422_Chrome.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 63
Ja mam rzeczy po starszym i po cichu myślę że drugie też będzie syn, ale może jutro się okaże kto tam się kryje a jak nie to za 8 tyg już bardziej będzie wiadomo [emoji16]
A w którym jesteś tygodniu? Ja w tamtym tygodniu 10w6d i 10w5d bo są bliźniaki 😅 I już przy jednym lekarz powiedział ze jedno to może być chłopak, co mnie mega zdziwiło że on już mi takie coś mówi w 10 tygodniu, chociaż wiadomo ze może się mylić

A w którym jesteś tygodniu? Ja w tamtym tygodniu 10w6d i 10w5d bo są bliźniaki [emoji28] I już przy jednym lekarz powiedział ze może być chłopak, co mnie mega zdziwiło że on już mi takie coś mówi w 10 tygodniu, chociaż wiadomo ze może się mylić
Początek 13tc dokładnie chyba 12+1. W poprzedniej ciąży na prenatalnych w tym czasie lekarz już wstępnie określił płeć i później 8 tyg później potwierdził.

Początek 13tc dokładnie chyba 12+1. W poprzedniej ciąży na prenatalnych w tym czasie lekarz już wstępnie określił płeć i później 8 tyg później potwierdził.
Dobrze wiedzieć od doświadczonych mam 😃 Ciekawa jestem już aż co mi powie w piątek 😂 Marzy mi się parka, bo jak dwóch chłopaków to nie wiem jak dam radę hehe 😃

O kurcze, no to maleństwo jeszcze [emoji2] ale co jak co jedną ciąże już przeszłaś wiec już wiesz co mniej więcej cię czeka [emoji2]
Fakt pierwszy to jeszcze maluch, będzie miał 17 miesięcy jak się drugie urodzi, więc będzie ciekawie. Tak mniej więcej wiem co i jak. Ale porównując do tej pory to druga się różni, bo w pierwszej tylko kolacja lądowała w WC a tu nawet cały dzień potrafiłam wymiotować. Ale owszem mniej więcej wiem co do szpitala i to że położną zmieniam. Ale nie mam pojęcia jakie drugie będzie.

A ja wszystko posprzedawałam po moim Nikosiu ....
ale za to będzie szaleństwo zakupowe :)
ale może będzie dziewucha :D
w sumie to wszystko jedno byleby zdrowe było :)

reklama
Do góry