reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Witam marcowe mamusie 😊 u mnie jutro zaczyna się 5 tydz, termin na 5 marca 😊 jak się czujecie? Bo ja dziwnie dobrze 😀
Cześć i gratulacje 🥰 ja też dziwnie dobrze, a chyba wolałabym mieć objawy, żeby mieć pewność przed wizytą, że dziecko faktycznie jest😅 bolą mnie piersi, czasem zakręci się w głowie, a poza tym nic. Jeszcze tydzień temu bolał brzuch jak na okres. Teraz nie. I odrzucało mnie jak karmiłam kota. Teraz nie.
Na kiedy masz lekarza?

Cześć i gratulacje 🥰 ja też dziwnie dobrze, a chyba wolałabym mieć objawy, żeby mieć pewność przed wizytą, że dziecko faktycznie jest😅 bolą mnie piersi, czasem zakręci się w głowie, a poza tym nic. Jeszcze tydzień temu bolał brzuch jak na okres. Teraz nie. I odrzucało mnie jak karmiłam kota. Teraz nie.
Na kiedy masz lekarza?
Ciebie przynajmniej piersi bolą a mnie nic 😀 jutro lecę do lekarza ale dopiero wieczorem i cały dzień będzie nerwówka

Hej, kiedy miałaś ostatni okres? 🙂 Mi kalkulator też wylicza termin na 4-5 marca, ale jutro zaczynam 6 tydzień, 5+0 (chyba że ja źle rozumiem te przeliczniki 😅)
Też miałam problem z tym przeliczeniem ale ostatecznie też tak rozumiem, że jak już 5 tydzień cały minął i doliczają się dni kolejne to jest już 6 tydzień 😅 ja ostatni okres miałam 21 maja, owulacje ok. 19 dc (czyli 8 czerwca), a implantacje 19 czerwca. Aplikacja mi pokazuje 5+6 dni ale chyba przez to, że pozna implantacja to ta ciąża jest młodsza 🤔

Hej, kiedy miałaś ostatni okres? 🙂 Mi kalkulator też wylicza termin na 4-5 marca, ale jutro zaczynam 6 tydzień, 5+0 (chyba że ja źle rozumiem te przeliczniki 😅)
No to witaj w klubie. Termin z aplikacji to 4 marca. Na jednym ej apce mam 5+0, a na drugiej 5+3. W każdym razie zaczynam 6 tydzień 🤷 dziś idę do gina i się stresuję trochę czy wszystko jest ok. Piersi bolą cholernie i martwię się teraz tą betą bo robiłam 23 i 25 i przysrost miałam 115% i teraz się zastanawiam jaka jest dzisiaj. Czy się nie zatrzymała albo co. Po prostu nachodzą mnie czarne scenariusze. Wiem, że dziś gin dojrzy tylko pęcherzyk, ale i tak mnie to dręczy....

Też miałam problem z tym przeliczeniem ale ostatecznie też tak rozumiem, że jak już 5 tydzień cały minął i doliczają się dni kolejne to jest już 6 tydzień 😅 ja ostatni okres miałam 21 maja, owulacje ok. 19 dc (czyli 8 czerwca), a implantacje 19 czerwca. Aplikacja mi pokazuje 5+6 dni ale chyba przez to, że pozna implantacja to ta ciąża jest młodsza 🤔
To między nami jest tydzień różnicy 😊 mi aplikacja pokazuje 4+6 😊 fajnie jest mieć kogoś kto jest w takiej samej sytuacji a widzę dużo nas tu 😀

reklama
No to witaj w klubie. Termin z aplikacji to 4 marca. Na jednym ej apce mam 5+0, a na drugiej 5+3. W każdym razie zaczynam 6 tydzień 🤷 dziś idę do gina i się stresuję trochę czy wszystko jest ok. Piersi bolą cholernie i martwię się teraz tą betą bo robiłam 23 i 25 i przysrost miałam 115% i teraz się zastanawiam jaka jest dzisiaj. Czy się nie zatrzymała albo co. Po prostu nachodzą mnie czarne scenariusze. Wiem, że dziś gin dojrzy tylko pęcherzyk, ale i tak mnie to dręczy....
Myśl pozytywnie 😘 i daj znać co gin ujrzał na USG 🙂

ja idę we wtorek i według aplikacji to będzie 5+3 lub 5+4 a po ginie mam rozmowę z szefem bo będzie czekał na wieści... 😕 Moja siostra mówiła że u niej USG pokazało serduszko też juz w 6 tygodniu a pierwszy pozytywny test wyszedł jej pare dni przed @ czyli tak jak u mnie 🤔

Do góry