reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Mi lekarz powiedział, że jak przyjdę jutro (5+0) to będzie pęcherzyk ciążowy a 2 tyg później zarodek z serduszkiem więc nawet nie nastawiam się na fajerwerki

Mi lekarz powiedział, że jak przyjdę jutro (5+0) to będzie pęcherzyk ciążowy a 2 tyg później zarodek z serduszkiem więc nawet nie nastawiam się na fajerwerki
Ja też się nie nastawiam, ale chciała bym usłyszeć, że to co na razie widzi rozwija się prawidłowo i jest dobrze umiejscowione. Poza tym za tydzień mam urodziny i byłby to wspaniały prezent zobaczyć już wtedy bijące serduszko 🤩

Ostatnia edycja:
Myśl pozytywnie 😘 i daj znać co gin ujrzał na USG 🙂

ja idę we wtorek i według aplikacji to będzie 5+3 lub 5+4 a po ginie mam rozmowę z szefem bo będzie czekał na wieści... 😕 Moja siostra mówiła że u niej USG pokazało serduszko też juz w 6 tygodniu a pierwszy pozytywny test wyszedł jej pare dni przed @ czyli tak jak u mnie 🤔
No u mnie na 6 dni przed był cień cienia, a na trzy dni wyraźna krecha.
Rozmową się nie przejmuj - będzie dobrze. Ja już mam za sobą i mój kierownik zachował się super. Od dziś zaczyna mi się najdłuższe wolne w życiu 😂

Chyba bym wcale nie spała wtedy 🙈
Czekanie jest straszne. Sprawdzam co chwilę. Mój chce mi telefon zabrać 😂

Właśnie zadzwoniłam do przychodni i okazało się, że nie ma żadnych wyników bety, bo chyba im się aparatura zepsuła... 🙄😑 Mam dzwonić o 11 jak nadal nie będzie. Do tego czasu to ja zejdę na zawał

Właśnie zadzwoniłam do przychodni i okazało się, że nie ma żadnych wyników bety, bo chyba im się aparatura zepsuła... 🙄😑 Mam dzwonić o 11 jak nadal nie będzie. Do tego czasu to ja zejdę na zawał
Współczuję czekania... Ja przy wynikach tak często sprawdzałam że w końcu strona internetowa poprosiła mnie o nr telefonu żeby mnie powiadomić jak będą wyniki 😀

reklama
O matko 😱
Do 11 tej też bym chodziła po ścianach. Musimy się czymś zająć.

Do góry