reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

No ja na szczęście też pracuję z domu i wystarczy mi laptop, ale jednak moja praca potrafi być stresująca, więc wiem, że sama będę musiała unikać niektórych zadań, za które niestety nikt mi nie zapłaci :/ Z tym częściowym l4 to w sumie dobry pomysł, ale nie jestem pewna, czy lekarz na to pójdzie :D Wiem, że jeśli masz pracownika, to on może tak jakby wystawiać faktury w Twoim imieniu. Ja się zastanawiam, czy nie mogę jakoś męża podpiąć :D
Teoretycznie przez 2 tyg w msc mogę się źle czuć a potem już nie 😆 mam pracownika ale na umowie b2b a taka ponoć już faktury w moim imieniu nie może wystawić... Nie wiem jak jest z mężem. Trzeba by było ogarniętej księgowej spytać, bo moja to słabo rozeznana w tym temacie

reklama
Teoretycznie przez 2 tyg w msc mogę się źle czuć a potem już nie 😆 mam pracownika ale na umowie b2b a taka ponoć już faktury w moim imieniu nie może wystawić... Nie wiem jak jest z mężem. Trzeba by było ogarniętej księgowej spytać, bo moja to słabo rozeznana w tym temacie
No tak, na b2b niestety się nie liczy. Trzeba będzie popytać :D

Przynajmniej masz dzisiaj 🙈
Ja byłam dzisiaj na pobraniu a wyniki jutro w internecie. Wczoraj były dopiero przed 9ta.
Zaczyna mnie nosić.
trzymam kciuki! ❤️Ja idę jutro z rana, choć z ciekawości zrobiłam dziś test i jest o wiele ciemniejszy niż poprzedni, wiec to chyba dobry znak 🤞🏻🤞🏻

No ja na szczęście też pracuję z domu i wystarczy mi laptop, ale jednak moja praca potrafi być stresująca, więc wiem, że sama będę musiała unikać niektórych zadań, za które niestety nikt mi nie zapłaci :/ Z tym częściowym l4 to w sumie dobry pomysł, ale nie jestem pewna, czy lekarz na to pójdzie :D Wiem, że jeśli masz pracownika, to on może tak jakby wystawiać faktury w Twoim imieniu. Ja się zastanawiam, czy nie mogę jakoś męża podpiąć :D
Ja tak zrobiłam i ustanowiłam już dawno temu męża prokurentem. W przypadku L4 to on może wszystko robić 🙂

Powiem szczerze ja tak sprawdzałam czy ciemnieje i to był dobry znak. Tydzień po spodziewanej miesiączce beta ponad 5tys
Ooo..właśnie jestem tydzień po spodziewanym okresie i sie zastanawiałam jaką betę miałabym teraz. Przypomnij mi ile miałaś na pierwszej i w którym dniu cyklu?

reklama
Do góry