reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

No ja na szczęście też pracuję z domu i wystarczy mi laptop, ale jednak moja praca potrafi być stresująca, więc wiem, że sama będę musiała unikać niektórych zadań, za które niestety nikt mi nie zapłaci :/ Z tym częściowym l4 to w sumie dobry pomysł, ale nie jestem pewna, czy lekarz na to pójdzie :D Wiem, że jeśli masz pracownika, to on może tak jakby wystawiać faktury w Twoim imieniu. Ja się zastanawiam, czy nie mogę jakoś męża podpiąć :D
Teoretycznie przez 2 tyg w msc mogę się źle czuć a potem już nie 😆 mam pracownika ale na umowie b2b a taka ponoć już faktury w moim imieniu nie może wystawić... Nie wiem jak jest z mężem. Trzeba by było ogarniętej księgowej spytać, bo moja to słabo rozeznana w tym temacie

reklama
Teoretycznie przez 2 tyg w msc mogę się źle czuć a potem już nie 😆 mam pracownika ale na umowie b2b a taka ponoć już faktury w moim imieniu nie może wystawić... Nie wiem jak jest z mężem. Trzeba by było ogarniętej księgowej spytać, bo moja to słabo rozeznana w tym temacie
No tak, na b2b niestety się nie liczy. Trzeba będzie popytać :D

Przynajmniej masz dzisiaj 🙈
Ja byłam dzisiaj na pobraniu a wyniki jutro w internecie. Wczoraj były dopiero przed 9ta.
Zaczyna mnie nosić.
trzymam kciuki! ❤️Ja idę jutro z rana, choć z ciekawości zrobiłam dziś test i jest o wiele ciemniejszy niż poprzedni, wiec to chyba dobry znak 🤞🏻🤞🏻

No ja na szczęście też pracuję z domu i wystarczy mi laptop, ale jednak moja praca potrafi być stresująca, więc wiem, że sama będę musiała unikać niektórych zadań, za które niestety nikt mi nie zapłaci :/ Z tym częściowym l4 to w sumie dobry pomysł, ale nie jestem pewna, czy lekarz na to pójdzie :D Wiem, że jeśli masz pracownika, to on może tak jakby wystawiać faktury w Twoim imieniu. Ja się zastanawiam, czy nie mogę jakoś męża podpiąć :D
Ja tak zrobiłam i ustanowiłam już dawno temu męża prokurentem. W przypadku L4 to on może wszystko robić 🙂

Powiem szczerze ja tak sprawdzałam czy ciemnieje i to był dobry znak. Tydzień po spodziewanej miesiączce beta ponad 5tys
Ooo..właśnie jestem tydzień po spodziewanym okresie i sie zastanawiałam jaką betę miałabym teraz. Przypomnij mi ile miałaś na pierwszej i w którym dniu cyklu?

reklama
Do góry