reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny ja póki co 5 tydz. Za chwilę 6 tydz. się zaczyna nie mam żadnych mdłości. BARDZO bolesne tkliwe piersi mam, ból w okolicy ledźwi az nie moge usiedzieć...Spadki sil mam takie mocne ze musze sie położyć odpocząć albo nawet drzemkę złapać co u mnie jest czymś niespotykanym. Teściowa pytała już czy nic mnie nie boli.... oprócz męża jeszcze nikomu nie mówiliśmy. Ja nadal mam ochotę na kawę... jak to u Was jest obecnie z kawą ?macie jakies zamienniki kawy ?czy na małą filiżankę kawy z mlekiem mozemy sobie pozwolić ?

Dziewczyny ja póki co 5 tydz. Za chwilę 6 tydz. się zaczyna nie mam żadnych mdłości. Spadki sil mam takie mocne ze musze sie położyć odpocząć albo nawet drzemkę złapać co u mnie jest czymś niespotykanym. Teściowa pytała już czy nic mnie nie boli.... A i ja nadal mam ochotę na kawę... jak to u Was jest obecnie z kawą ?macie jakies zamienniki kawy ?czy na małą filiżankę kawy z mlekiem mozemy sobie pozwolić ?
Jak mam ochotę to piję jedną czarną w ciągu dnia. Myślę, że z umiarem można spokojnie się napić :)

@WiosennyTulipan Na kiedy masz termin ?ja 30.03. U mnie to dopiero 5 tydz.

Na 16.03 :) Ale mi się dłużą te tygodnie, oby szybciej leciały! Widzę, że teraz napisałaś o dolegliwościach. Ja ogólnie czuje się bardzo dobrze, trochę nie miałam apetytu, może z dwa razy było mi niedobrze a tak to czuje się świetnie. Kocham kawę i ograniczyłam się do jednej dziennie, przed ciążą piłam dwie.

reklama
Na 16.03 :) Ale mi się dłużą te tygodnie, oby szybciej leciały! Widzę, że teraz napisałaś o dolegliwościach. Ja ogólnie czuje się bardzo dobrze, trochę nie miałam apetytu, może z dwa razy było mi niedobrze a tak to czuje się świetnie. Kocham kawę i ograniczyłam się do jednej dziennie, przed ciążą piłam dwie.
Ja pije małą białą kawę, staram sie nawet nie do końca całą filiżankę i nie jest mocna ale byłam ciekawa Waszych opinii.ja po prostu mam na kawę ochotę 😁😁

Do góry