patpat95
Fanka BB :)
Chętnie bym się tam przeniosła ale nikt mi nie wysłał linka do grupy
Napisze na tamtej grupie, może da się to jakoś naprawićJa też nie mam w wiadomości linku do tej grupy prywatnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie bym się tam przeniosła ale nikt mi nie wysłał linka do grupy
Napisze na tamtej grupie, może da się to jakoś naprawićJa też nie mam w wiadomości linku do tej grupy prywatnej
Nie musisz Dziewczyny po prostu się nie zgłosiły na listęNapisze na tamtej grupie, może da się to jakoś naprawić
Napisałyśmy post w tym samym czasie, także nic nie zdążyłam zrobić ale chyba da radę je wcisnąć na listęNie musisz Dziewczyny po prostu się nie zgłosiły na listę
Tak, tylko muszą się zgłosićNapisałyśmy post w tym samym czasie, także nic nie zdążyłam zrobić ale chyba da radę je wcisnąć na listę
Niestety nie wiedziałam nic o żadnej liście mam nadzieję, że da się to jakoś nadrobićNie musisz Dziewczyny po prostu się nie zgłosiły na listę
To się zgłaszamTak, tylko muszą się zgłosić
Nie ma z tym problemu, żeby kogoś dopisać Dajcie znać, kogo jeszcze brakuje.Niestety nie wiedziałam nic o żadnej liście mam nadzieję, że da się to jakoś nadrobić
Nie ma z tym problemu, żeby kogoś dopisać Dajcie znać, kogo jeszcze brakuje.
Podobnie I jaNiestety nie wiedziałam nic o żadnej liście mam nadzieję, że da się to jakoś nadrobić
Generalnie takie niewielkie wahnięcia są możliwe chociażby ze względu na dobową zmienność tego hormonu, czasem może lekko skoczyć przez wysiłek i stres. Ostatni wynik jednak świadczy o tym, że tarczyca w ciąży jest niewydolna i trzeba jej pomóc. W ciąży najlepiej jakby poziom był poniżej 1, ale maks 1,5. Koniecznie omów to z lekarzem, a najlepiej to od razu zapisz się do endokrynologa. Dobry endo oprócz tsh zleci ft3, ft4 oraz anty tpo.Odebrałam właśnie wyniki badań krwi i tak się teraz zastanawiam nad tym moim TSH bo przed ciąża (07.06) było w granicy 2.2.
Potem badalam 08.07 i było 1.99 i byam już w ciąży a dziś 26.07 mam wynik 2.75
Nie wiem czemu to tak skacze nie brałam nigdy leków na tarczycę, czy powinnam poruszyć ten temat z lekarzem jeśli on nic nie wspomni?