reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny :) kiedy was mdli? Jeszcze przed jedzeniem czy po? Ja dzisiaj wstałam i wszystko było super dopóki nie zjadłam śniadania:/ w kościele tak mnie mdliło że myślałam że spadnę.

Hej dziewczyny :) kiedy was mdli? Jeszcze przed jedzeniem czy po? Ja dzisiaj wstałam i wszystko było super dopóki nie zjadłam śniadania:/ w kościele tak mnie mdliło że myślałam że spadnę.
Zazwyczaj zaczyna się po południu i trzyma do wieczora...czasem mam ochotę wsadzić już sobie paluchy żeby sobie ulżyć....

Zazwyczaj zaczyna się po południu i trzyma do wieczora...czasem mam ochotę wsadzić już sobie paluchy żeby sobie ulżyć....
Mi tak samo 🙉 Wszystko zaczyna się koło 13-14. Wieczory są straszne i ciężko zasnąć. Mam problem też z wieczorną toaletą, bo przy myciu zębów to mam straszny odruch wymiotny🙉 Niedobrze mi od pasty

reklama
Badałam progesteron i wynik to 26,30 beta 4820,0 22 lipca i 23lipca 6444,0 strasznie się martwię żeby znowu się nie powtórzyło, dziś po przebudzeniu odcziwam ból gardła a w tedy też tak było i było to poronienie co sądzicie o wynikach? Wizyta u ginekologa dopiero w środę
No wlasnie ja sam nie wiem co myślec. Moj lekarz kazal mi zrobic progesteron wyszedl 86 i powiedzial zeby nic nie brac. Natomiast lekarza gdzie bylam na USG pierwszym tłumaczyła, ze progesteron dopochwowo nie zaszkodzi, a może jednak pomoc i kazała mi brac 2x100 przy dość wysokim progesteronie.

Do góry