reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny :) kiedy was mdli? Jeszcze przed jedzeniem czy po? Ja dzisiaj wstałam i wszystko było super dopóki nie zjadłam śniadania:/ w kościele tak mnie mdliło że myślałam że spadnę.
Silniej po południu. Ale zauważyłam, że mdłości nasilają mi się jak jestem głodna - dzisiaj zjedzenie kanapki pomogło i na razie odeszło :)

Nie mam żadnych objawow a co do apetytu to jem tak samo jak przed ciaza. U mnie w sumie nic się nie zmieniło, no może chodzę wcześniej spać
🌈 Jesteśmy tymi szczęśliwcami, którym ciąża służy i mogłyby w niej cały czas być 😂 Ja w pierwszej też się świetnie czułam. Teraz chodzę później spać, ale to dlatego, że w nocy czytam książki hahaha 😂 Ale nie mam żadnego problemu z zasypianiem czy coś :)
Wszystko zależy od lekarza. W dniu wizyty będę 9+1 i będę powoli odstawiac, niektóre biorą cała ciąże. Myślę że zależy z jakiego powodu się go bierze
Tak, dużo zależy, czemu lekarz przepisał. Np. duphaston, czyli dydrogesteronum bierze się nie tylko z powodu plamień na podtrzymanie ciąży (przy niskim progesteronie), ale ma też inne działanie jak np. hamuje skurcze macicy, działa na macicę rozluźniająco. ;)

Dzisiaj leżałem aż do 10 bałam się wstać żeby tylko mnie nie mdliło ale niestety nie pomogło w dodatku też dziwny smak w ustach... Dzisiaj wizyta, mam stres.

Dzisiaj leżałem aż do 10 bałam się wstać żeby tylko mnie nie mdliło ale niestety nie pomogło w dodatku też dziwny smak w ustach... Dzisiaj wizyta, mam stres.
Daj znać po wizycie co i jak :) Ja na szczęście niemam mdłości i nie wymiotuję jedynie to bolą mnie piersi i spala bym długo

reklama
Do góry