Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na biegunkę - dla mnie najlepsze cola i krakersy...ogólnie trzeba dużo pić żeby się nie odwodnićNie dość że się obudziłam z zapchanym nosem z bólem głowy i mdłościami to jeszcze biegunka...serio ?!
Na biegunkę - dla mnie najlepsze cola i krakersy...ogólnie trzeba dużo pić żeby się nie odwodnić
Z domowych sposobów jakie znam to kisiel z mączki ziemniaczanejAle jakiś stoperan , węgiel czy smecta wchodzi grę ?
Wyczytalam wlasnie, ze wegiel mozesz bezpiecznie. Pij rumianek, jedz jagody, sucharki, chrupki kukurydziane i pij duzo wody.Ale jakiś stoperan , węgiel czy smecta wchodzi grę ?
Smecte można w ciąży z tego co pamiętam.Ale jakiś stoperan , węgiel czy smecta wchodzi grę ?
Wiesz co ja ten progesteron miałam tak na granicy. Mi wydawało się że jest niski. Tym bardziej że występowały u mnie plamienia.Jesli kobieta nie cierpi na niedomoge lutealna to tak, dodatkowy progesteron to placebo. Najczestszym powodem poronien sa wady genetyczne plodu i nic tu leki nie pomoga, a wrecz moga zaszkodzic bo nie dojdzie do samoistnego poronienia albo mocno sie opozni.