reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
zazdroszczę! U ciebie 5+6 i serduszko a u mnie nawet zarodka nie ma 😞
Nie przejmuj się. U mnie 5+6 na USG nawet pęcherzyka żółtkowego nie było. A 7+4 na jednym sprzęcie sam pęcherzyk i mały zarodek bez akcji serca, a na super sprzęcie dużo większy zarodek, z główką, nóżkami i serduszkiem. :) Dużo od sprzętu zależy. ;) Nie przejmuj się. A nawet jak miałaś na super, to i tak jest to w normie. Dwa dni później albo nawet dzień później już mógł być zarodek. :)

Dziś umówiłam się na 1 wizytę dopiero 5 sierpnia, będę wtedy 9+2. To jeszcze dwa tygodnie, jak ja to wytrzymam?! W gabinecie chyba nie będą mi mierzyć ciśnienia, bo z wrażenia będzie bardzo wysokie 🙈
Ciekawe, czy coś jest tam we mnie. Jedyne co mam, to tylko test ciążowy i objawy.

Boli was też brzuch w nocy jak śpicie? Bo mnie prawie każdej nocy boli.
Mnie nic nie boli. Pod tym względem czuję się jak nowo narodzona hehe :D

Cześć dziewczyny 😉
Mam problem i jestem przerażona.
Robiłam beta HCG i to są moje wyniki:
20.07 beta 8637 mlU/ml
22.07 beta 43000 mlU/ml
Czytałam wczoraj że beta powinna zwolnić już po ok. 6000 mlU/ml a u mnie tak przyspieszyła 😱😱😱 przecie przyrost wynosi 390% a zazwyczaj miałam 125%.

Czy to jest normalne????
Może to błąd w laboratorium. Ja bym szybko zrobiła gdzie indziej, jeśli wyjdzie tak samo, to od razu lekarz.

Ps: Oczywiście bez paniki, bo ten komentarz mógł źle zabrzmieć a pisałam go na szybko. Po prostu dla spokoju lepiej zerknąć co tam się dzieje, bo przy takich wartościach takie duże przyrosty nie są codzienne ;)

Ostatnia edycja:
No właśnie! Tak coś myślałam i dobrze😊 Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę 😊😊 Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?

Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki 😊
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej 😊
Mnie możecie dopisac 😊 na usg ide za 3 tyg zeby serce bylo

Dokładnie😊
Poniżej aktualna lista. Sprawdźcie, czy jesteście i jak Was nie ma, a chcecie być w prywatnym wątku, to piszcie 😀😊
julianap
Lili 088
HeeyHeeey
ilonaz
mawis
babydust
stillgrey213
Marzenaaa12
marma53
Iskra87
Sollina
skorpion21
Nelaton
Milostka
marma53
EmiliaL
hania4899
godzbal
Paula55
Gabi99
Martuha
agabaj92
Małasyrenka
Elena91
developerka
Liana93
Wronka1
iza_rz_97
blanny
Sisinek
Gość1995
Poplątana9
patpat95
Travel92
Alanyaaa
JustLillD
Lytomka
Asjunia
Mikifyful
PaulaSz02
Weroniika_x
Alexz89
sylwia210295
Cukierkowa20pare
OsnowaM
Ania20719
smerfetka90
Wiolcia_6
Smerfetka94
majka89
mawis
Mnie nie ma i poczekajcie jeszcze ze 4 dni bo testy z dzisiaj mogą pokazac 31.03 😉

reklama
Do góry