reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Jestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze 🤷‍♀️ lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
Pęcherzyk jeden ma 15 mm, a drugi 8mm.
a ile czasu minelo od poprzedniego usg i ile wtedy pecherzyki mialy ?
ja mysle ze skoro pozniej sie pojawily to i pozniej pojawi sie cos w nich :)
oby do tego doszedl zly sprzer i w piatek bedziesz miala piekne wiesci :)

reklama
Tak, mialam iść jutro. Ale jeśli jeden dzień zrobi roznice i mogę na usg zobaczyć coś więcej to może poczekam do piątku.
Sama nie wiem ☹️
Ja ( ale jestem dopiero 4+4) miałam mieć wizytę w przyszłym tyg ale zdecydowałam, że wolę poczekać i pojechać później żeby na usg zobaczyć już wszystko (mam nadzieję) co chce zobaczyć tak więc jadę dopiero 6 sierpnia. Dłuży mi się strasznie tym bardziej jak patrze na te wszystkie zdj z USG ale wiem, że czas i tak upłynie i przyjdzie dzień mojej wizyty.

Dziewczyny a jak z waszą cerą ? Bo ja dostałam taki wysyp na twarzy i karku ze szok pełno małych wyprysków A nigdy nic nie miałam

Jestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze 🤷‍♀️ lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
Pęcherzyk jeden ma 15 mm, a drugi 8mm.
Nie denerwuj się tylko na spokojnie idź w piątek 🤗
Jest wiele przypadków, moja znajoma będąc w ciąży poszła do lekarza, który powiedział jej ze nie widzi żadnej ciąży, za kilka dni poszła do innego i był piękny zarodek z serduszkiem, więc już mnie nic nie zdziwi. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze 🤗

reklama
Do góry