reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Jestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze 🤷‍♀️ lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
Pęcherzyk jeden ma 15 mm, a drugi 8mm.
a ile czasu minelo od poprzedniego usg i ile wtedy pecherzyki mialy ?
ja mysle ze skoro pozniej sie pojawily to i pozniej pojawi sie cos w nich :)
oby do tego doszedl zly sprzer i w piatek bedziesz miala piekne wiesci :)

reklama
Tak, mialam iść jutro. Ale jeśli jeden dzień zrobi roznice i mogę na usg zobaczyć coś więcej to może poczekam do piątku.
Sama nie wiem ☹️
Ja ( ale jestem dopiero 4+4) miałam mieć wizytę w przyszłym tyg ale zdecydowałam, że wolę poczekać i pojechać później żeby na usg zobaczyć już wszystko (mam nadzieję) co chce zobaczyć tak więc jadę dopiero 6 sierpnia. Dłuży mi się strasznie tym bardziej jak patrze na te wszystkie zdj z USG ale wiem, że czas i tak upłynie i przyjdzie dzień mojej wizyty.

Dziewczyny a jak z waszą cerą ? Bo ja dostałam taki wysyp na twarzy i karku ze szok pełno małych wyprysków A nigdy nic nie miałam

Jestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze 🤷‍♀️ lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
Pęcherzyk jeden ma 15 mm, a drugi 8mm.
Nie denerwuj się tylko na spokojnie idź w piątek 🤗
Jest wiele przypadków, moja znajoma będąc w ciąży poszła do lekarza, który powiedział jej ze nie widzi żadnej ciąży, za kilka dni poszła do innego i był piękny zarodek z serduszkiem, więc już mnie nic nie zdziwi. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze 🤗

reklama
Do góry