Smerfetka94
Fanka BB :)
Właśnie zaczynam schizowac.To mi może nie aż tak ale ciągną..
spokojnie na pewno wszystko jest dobrze
Jeszcze piersi mniej bolą to już w ogóle....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zaczynam schizowac.To mi może nie aż tak ale ciągną..
spokojnie na pewno wszystko jest dobrze
Widzę, że jedziemy na tym samym wózku. Oby w piątek się coś u Ciebie pokazało. Trzymam mocno za Ciebie kciukiJestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
Pęcherzyk jeden ma 15 mm, a drugi 8mm.
Właśnie ja mam wrażenie, że u mnie też trochę się zaokragliło. Wczoraj na to zwróciłam uwagę To już chyba czasNad spojeniem łonowym widzę już zaokrąglone gdzie wcześniej było płaskie.
kiedy robisz betę?Jestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
Kurczę … będę rozmawiać o tym z moją gin i zobaczymy W każdym razie Oleśnice wykluczamJa tez wcześniej myslalam o klinikach, ale one maja być zamykane nie wiem czy to prawda ale na gazecie wrocławskiej kilka dni temu widziałam takie info. Ja właśnie najbardziej jestem za Strzelinem i w ginemedica pracuje lekarka która tam pracuje. Ja jestem po dwóch cięciach i boje się Oleśnicy ;p a szczegolnie po tej ostatniej akcji
Wcześniej dwa razy rodziłam na borowskiej i tez miałam lekarza prowadzącego co tam pracował ale tam jest taki przemiał - w ostatniej ciąży po porodzie leżałam na patologii ciąży bo na oddziale noworodkowym nie było miejsca ;p
głowa do góry Jutro masz wizytę ? Ja od wczoraj dostałam mdłości zajebistych …Właśnie zaczynam schizowac.
Jeszcze piersi mniej bolą to już w ogóle....
Krew już oddałam, po 18 mam mieć wynikkiedy robisz betę?
Tak, mialam iść jutro. Ale jeśli jeden dzień zrobi roznice i mogę na usg zobaczyć coś więcej to może poczekam do piątku.Mni
głowa do góry Jutro masz wizytę ? Ja od wczoraj dostałam mdłości zajebistych …
Trzymam kciuki za piątkowa wizytę ❤ Jak prywatnie, to wiele się może zmienić jak wiemy w tym obrazie usg. Daj znać jak dzisiejsza betaJestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
Kochana trzymam kciuki, żeby to była kwestia sprzętuJestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.