reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Jestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze 🤷‍♀️ lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
Pęcherzyk jeden ma 15 mm, a drugi 8mm.
Widzę, że jedziemy na tym samym wózku. Oby w piątek się coś u Ciebie pokazało. Trzymam mocno za Ciebie kciuki 😘

Załączniki

• IMG_20210721_110719.jpg
    IMG_20210721_110719.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 76
Jestem już po wizycie. Tak jak przypuszczałam, nadal puste pęcherze 🤷‍♀️ lekarz kazał czekać tydzień i jeszcze raz na wizytę i zlecił bhcg, dzisiaj mają być wyniki. Dzisiaj jestem 7+0 wg usg ostatniego. To był lekarz na nfz. W piątek jestem jeszcze umówiona do swojego lekarza prywatnie, może znowu stanie się cud i zarodek się pokaże.
kiedy robisz betę?

Ja tez wcześniej myslalam o klinikach, ale one maja być zamykane :( nie wiem czy to prawda ale na gazecie wrocławskiej kilka dni temu widziałam takie info. Ja właśnie najbardziej jestem za Strzelinem i w ginemedica pracuje lekarka która tam pracuje. Ja jestem po dwóch cięciach i boje się Oleśnicy ;p a szczegolnie po tej ostatniej akcji :p
Wcześniej dwa razy rodziłam na borowskiej i tez miałam lekarza prowadzącego co tam pracował ale tam jest taki przemiał - w ostatniej ciąży po porodzie leżałam na patologii ciąży bo na oddziale noworodkowym nie było miejsca ;p
Kurczę … będę rozmawiać o tym z moją gin i zobaczymy ☺️ W każdym razie Oleśnice wykluczam

Trzymam kciuki za piątkowa wizytę ❤ Jak prywatnie, to wiele się może zmienić jak wiemy w tym obrazie usg. Daj znać jak dzisiejsza beta 😊🙏

reklama
Kochana trzymam kciuki, żeby to była kwestia sprzętu 😘

Do góry