Mikifyful
Fanka BB :)
Powodzenia kochana, trzymam kciuki!ja właśnie siedzę pod gabinetem i zaraz wyskoczy mi serce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia kochana, trzymam kciuki!ja właśnie siedzę pod gabinetem i zaraz wyskoczy mi serce
Ja jestem z Łodzi
Również mieszkam pod Wrocławiem
witam się lokalnie Ja z Oleśnicy więc rzut beretem od Wrocławia
Trzymam kciukija właśnie siedzę pod gabinetem i zaraz wyskoczy mi serce
JaA kto z pomorskiego?
Dziewczyny a macie już może wybrany szpital? Bo ja nie wiem czy bedę rodzić we Wro, myślałam może coś pod Wrocławiem. I właśnie jak zdecyduję się na szpital w 10000% to będę chciała wtedy poszukać prywatnie lekarza który tam pracuje i będę do niego chodzic. Bo prowadzę Ciąże luxmed + prywatnie (obecnie tylko luxmed, ale pierwszą wizytę będę mieć 30.07 i jak będzie ok to wtedy do prywatnego
Dziewczyny a macie już może wybrany szpital? Bo ja nie wiem czy bedę rodzić we Wro, myślałam może coś pod Wrocławiem. I właśnie jak zdecyduję się na szpital w 10000% to będę chciała wtedy poszukać prywatnie lekarza który tam pracuje i będę do niego chodzic. Bo prowadzę Ciąże luxmed + prywatnie (obecnie tylko luxmed, ale pierwszą wizytę będę mieć 30.07 i jak będzie ok to wtedy do prywatnego
Ja mam wybrany a mianowicie 5min drogi od domu szpital ogólnie klapa ale porodowka jest na najwyższym poziomie, sprawdzony przez znajome i rodzinęDziewczyny a macie już może wybrany szpital? Bo ja nie wiem czy bedę rodzić we Wro, myślałam może coś pod Wrocławiem. I właśnie jak zdecyduję się na szpital w 10000% to będę chciała wtedy poszukać prywatnie lekarza który tam pracuje i będę do niego chodzic. Bo prowadzę Ciąże luxmed + prywatnie (obecnie tylko luxmed, ale pierwszą wizytę będę mieć 30.07 i jak będzie ok to wtedy do prywatnego
Spokojnie możesz iśćJak miałam mieć okres 13 lipca i testy pozytywne i beta Hcg 595 to mogę już dziś iść do lekarza by potwierdził ciąże prawda
Możesz iść, ja byłam w 4+1 tc i już był malutki pęcherzyk, przynajmniej nie stresowałam się ciążą pozamacicznąJak miałam mieć okres 13 lipca i testy pozytywne i beta Hcg 595 to mogę już dziś iść do lekarza by potwierdził ciąże prawda