reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
ja kiedys poszlam na usg do kliniki invimed - tam moja lekarka przyjmuje tez no i bylam wlewy z intralipidu zrobic na komorki NK
jakiez bylo moje zdziwienie ze sprzet maja jeszcze gorszy niz w luxmedzie
ja bylam pewna ze klinika co robi invitro to musi wszystko super sprawdzac na usg a tu guzik sprzet stary jak swiat ... serio masakra
Kurcze, a o którym invimedzie mówisz? Dawno to było? Ja jestem w Poznaniu i powiedziałabym raczej ze mają dobry sprzęt.

Tez bym chciała do tej grupy prywatnej @julianap

A powiecie mi jak wyglądają serduszka na usg? Czy to jest taka migająca kropka? Nawet nie wiem bo ta Pani nic mi nie tłumaczyła, dwie kropki były od razu i myślałam że jedna to serce (bo powiedziała że jest i bije dobrze), a druga jakaś kontrolna, bo dopiero później powiedziała mi że jest dwójka dzieci...

Odpisała mi Adminka.
Będzie nowy, prywatny wątek:)
I mogą być dwie moderatorki.

Dajcie znać proszę, kogo podać. Mogę być ja, o ile chcecie, bo nikt mi widzę znać nie daje😆 Czekam na Wasze zdanie. Czy jest jakaś chętna?:) Potrzebuje wtedy i tak drugiej 😊

Listę osób wyślę jej jutro.
Ja też chcę do grupy 😁

Tez bym chciała do tej grupy prywatnej @julianap

A powiecie mi jak wyglądają serduszka na usg? Czy to jest taka migająca kropka? Nawet nie wiem bo ta Pani nic mi nie tłumaczyła, dwie kropki były od razu i myślałam że jedna to serce (bo powiedziała że jest i bije dobrze), a druga jakaś kontrolna, bo dopiero później powiedziała mi że jest dwójka dzieci...
Bliźniaki będziesz miała? 😁

reklama
Bliźniaki będziesz miała? 😁
Tak, pisałam wczoraj wieczorem. Jednojajowe jednoowodniowe, a czy jednokosmówkowe to jeszcze nie wiem. To podobno bardzo trudna ciąża. Jutro mam zaplanowaną wizytę u lekarki, u której miałam odwołać, ale jeśli nic innego dzisiaj nie znajdę to pójdę do niej i zobaczę co ona powie. Na pewno jest bardziej konkretna niż ta z wczoraj...
D6DF9CF2-42E3-4165-90C1-446C12391EC6.jpeg

Do góry