reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Tez bym chciała do tej grupy prywatnej @julianap

A powiecie mi jak wyglądają serduszka na usg? Czy to jest taka migająca kropka? Nawet nie wiem bo ta Pani nic mi nie tłumaczyła, dwie kropki były od razu i myślałam że jedna to serce (bo powiedziała że jest i bije dobrze), a druga jakaś kontrolna, bo dopiero później powiedziała mi że jest dwójka dzieci...
Mi mój ginekolog przybliżył tak obraz, że wyraźnie widziałam jak biała plamka w środku aliena pulsowała. Byłam zaskoczona jak dobrze to widać 😂

A powiecie mi jak wyglądają serduszka na usg? Czy to jest taka migająca kropka? Nawet nie wiem bo ta Pani nic mi nie tłumaczyła, dwie kropki były od razu i myślałam że jedna to serce (bo powiedziała że jest i bije dobrze), a druga jakaś kontrolna, bo dopiero później powiedziała mi że jest dwójka dzieci...
serduszko to taka pulsująca kropeczka. Czyli tak jak to opisałaś :)

Tak, pisałam wczoraj wieczorem. Jednojajowe jednoowodniowe, a czy jednokosmówkowe to jeszcze nie wiem. To podobno bardzo trudna ciąża. Jutro mam zaplanowaną wizytę u lekarki, u której miałam odwołać, ale jeśli nic innego dzisiaj nie znajdę to pójdę do niej i zobaczę co ona powie. Na pewno jest bardziej konkretna niż ta z wczoraj...Zobacz załącznik 1296684
Kurcze Ja wczoraj wieczorem trochę źle się czułam szybko odplynelam, właśnie staram.sie wszystko nadrobić. Gratuluje w takim razie i napewno będzie dobrze 😊 trafisz na super lekarza i będziesz miała spokojna ciążę 😊

U mnie fasolka 12.07 wyglądała już tak i wyraźnie gdzieś pośrodku widziałam taki migotajacy, pulsujący punkcik, nie da się chyba tego przeoczyć, jak zobaczyłam to od razu wiedziałam ze to pięknie bijące serduszko 🥰

Załączniki

• 44DFCD7F-6FC5-44BA-A449-A683C24828C4.jpeg
    44DFCD7F-6FC5-44BA-A449-A683C24828C4.jpeg
    547,6 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry