Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja też LublinaJa jestem z Lublina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też LublinaJa jestem z Lublina
Mi mój ginekolog przybliżył tak obraz, że wyraźnie widziałam jak biała plamka w środku aliena pulsowała. Byłam zaskoczona jak dobrze to widaćTez bym chciała do tej grupy prywatnej @julianap
A powiecie mi jak wyglądają serduszka na usg? Czy to jest taka migająca kropka? Nawet nie wiem bo ta Pani nic mi nie tłumaczyła, dwie kropki były od razu i myślałam że jedna to serce (bo powiedziała że jest i bije dobrze), a druga jakaś kontrolna, bo dopiero później powiedziała mi że jest dwójka dzieci...
serduszko to taka pulsująca kropeczka. Czyli tak jak to opisałaśTez bym chciała do tej grupy prywatnej @julianap
A powiecie mi jak wyglądają serduszka na usg? Czy to jest taka migająca kropka? Nawet nie wiem bo ta Pani nic mi nie tłumaczyła, dwie kropki były od razu i myślałam że jedna to serce (bo powiedziała że jest i bije dobrze), a druga jakaś kontrolna, bo dopiero później powiedziała mi że jest dwójka dzieci...
Kurcze Ja wczoraj wieczorem trochę źle się czułam szybko odplynelam, właśnie staram.sie wszystko nadrobić. Gratuluje w takim razie i napewno będzie dobrze trafisz na super lekarza i będziesz miała spokojna ciążęTak, pisałam wczoraj wieczorem. Jednojajowe jednoowodniowe, a czy jednokosmówkowe to jeszcze nie wiem. To podobno bardzo trudna ciąża. Jutro mam zaplanowaną wizytę u lekarki, u której miałam odwołać, ale jeśli nic innego dzisiaj nie znajdę to pójdę do niej i zobaczę co ona powie. Na pewno jest bardziej konkretna niż ta z wczoraj...Zobacz załącznik 1296684
Ja dzisiaj o 12.30. Stresuję się jak nie wiemDziewczyny, jutro o 8:15 wizyta! To będzie 6+2 wg obliczeń lekarza, a wg aplikacji 6+4- mam ogromne nadzieje na serducho dam znać po wizycie
Ktoś jeszcze ma jutro wizytę?
Tez bym chciała do tej grupy prywatnej @julianap
Ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego, niecała godzina od Łodzi
Ok, czyli jak były dwie kropki to na pewno są dwa serca - nie pomyliła się. To nie wiem czemu od razu nie powiedziała że biją dwa...serduszko to taka pulsująca kropeczka. Czyli tak jak to opisałaś
ja właśnie siedzę pod gabinetem i zaraz wyskoczy mi serceJa dzisiaj o 12.30. Stresuję się jak nie wiem
Ja jestem z łódzkiego, do Łodzi jeżdżę do ginekologa[emoji846]