reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
ojoj cos mi się wydaje że jeśli masz dwa pęcherzyki w jajniku to chodzi tutaj o pęcherzyki graffa z których w czasie owulacji jest uwalniana komórka jajowa jeśli mówiłaś o nich wcześniej i nie ma ich w macicy to chyba nic z tego się nie wyczaruje :( przepraszam że tak pisze ale tak mi się wydaje ale mogę się mylić:(
Przepraszam źle to sformułowałam. W opisie mam napisane: w jamie macicy stwierdzono obecność dwóch pęcherzyków o regularnym obrysie i wymiarach GS 7 i 10mm. W obrębie pęcherzyków nie uwidoczniono pęcherzyków żółtkowych ani struktur zarodka.

Nie no, tak mi zrobiłaś smaka, że już napisałam do męża, żeby mi kupił 😂 Cały dzień mam mdłości, a później przeczytam coś takiego i MUSZĘ JE MIEĆ!

Ja też uwielbiam te śmierdzące chrupki🤭🤭🤭

haha! Zapraszam dziewczyny! Mam zapas kilku paczek, to z chęcią się pozbędę. A najlepsze, że jeszcze tydzień temu mi smakowały🤣

Mi grozi i jestem mocno zaniepokojona tym, ze rok temu przy poronieniu w 8 tyg nie dostalam immunoglobuliny anty D. Lekarka stwierdzila, ze nie ma potrzeby :/
a byl zarodek wczesniej ? bo jesli nie bylo to nie ma takiej potrzeby
ja przy wczesnych poronieniach tez nie dostalam :(
dostalam tylko przy poznym

ja napewno w tematach około ciazowo dzieciowych że się tak wyrażę to polecam całym serduchem mamę lamę, dziewczyny tak się dobrze czyta że szok czytam ją kolejny raz 🤭 a jeśli chodzi o poród np to polecam książkę że screenu "Radość rodzenia" super nastraja pozytywnie na poród , dobrze że sobie o niej przypomniałam bo komus ją pożyczyłam ale nie pamiętam komu 😅 poza tym książki typu "365 dni z kochanym maleństwem" i "w oczekiwaniu na dziecko" - ale one w sumie mają suche fakty i czyta się jak encyklopedie 🤣
Ja obejrzałam chyba wszystkie odcinki związane z ciąża(jak jeszcze w niej nie byłam) "na yt mamy lamy 😁 ale to są tak pozytywne dziewczyny że nie mogła tego nie obejrzeć 😁 ale fajnie ze napisały książkę, nawet nie wiedziałam. Zapewne ją kupię 😊

reklama
Do góry