reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
ojoj cos mi się wydaje że jeśli masz dwa pęcherzyki w jajniku to chodzi tutaj o pęcherzyki graffa z których w czasie owulacji jest uwalniana komórka jajowa jeśli mówiłaś o nich wcześniej i nie ma ich w macicy to chyba nic z tego się nie wyczaruje :( przepraszam że tak pisze ale tak mi się wydaje ale mogę się mylić:(
Przepraszam źle to sformułowałam. W opisie mam napisane: w jamie macicy stwierdzono obecność dwóch pęcherzyków o regularnym obrysie i wymiarach GS 7 i 10mm. W obrębie pęcherzyków nie uwidoczniono pęcherzyków żółtkowych ani struktur zarodka.

Nie no, tak mi zrobiłaś smaka, że już napisałam do męża, żeby mi kupił 😂 Cały dzień mam mdłości, a później przeczytam coś takiego i MUSZĘ JE MIEĆ!

Ja też uwielbiam te śmierdzące chrupki🤭🤭🤭

haha! Zapraszam dziewczyny! Mam zapas kilku paczek, to z chęcią się pozbędę. A najlepsze, że jeszcze tydzień temu mi smakowały🤣

Mi grozi i jestem mocno zaniepokojona tym, ze rok temu przy poronieniu w 8 tyg nie dostalam immunoglobuliny anty D. Lekarka stwierdzila, ze nie ma potrzeby :/
a byl zarodek wczesniej ? bo jesli nie bylo to nie ma takiej potrzeby
ja przy wczesnych poronieniach tez nie dostalam :(
dostalam tylko przy poznym

ja napewno w tematach około ciazowo dzieciowych że się tak wyrażę to polecam całym serduchem mamę lamę, dziewczyny tak się dobrze czyta że szok czytam ją kolejny raz 🤭 a jeśli chodzi o poród np to polecam książkę że screenu "Radość rodzenia" super nastraja pozytywnie na poród , dobrze że sobie o niej przypomniałam bo komus ją pożyczyłam ale nie pamiętam komu 😅 poza tym książki typu "365 dni z kochanym maleństwem" i "w oczekiwaniu na dziecko" - ale one w sumie mają suche fakty i czyta się jak encyklopedie 🤣
Ja obejrzałam chyba wszystkie odcinki związane z ciąża(jak jeszcze w niej nie byłam) "na yt mamy lamy 😁 ale to są tak pozytywne dziewczyny że nie mogła tego nie obejrzeć 😁 ale fajnie ze napisały książkę, nawet nie wiedziałam. Zapewne ją kupię 😊

reklama
Do góry