Małasyrenka
Fanka BB :)
Serduszko już widziałam, teraz będzie raczej bez USG. Pochwal się po wizycieTo super pewnie już wszystko będzie pięknie widać. A idę 29.07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serduszko już widziałam, teraz będzie raczej bez USG. Pochwal się po wizycieTo super pewnie już wszystko będzie pięknie widać. A idę 29.07
Ja też poproszę o dodanieNo właśnie! Tak coś myślałam i dobrze Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?
Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej
Dzięki za Wasze polecajki, zapisuje screeny choć teraz zasypiam nad wszystkim, ale liczę że drugi trymestr przyniesie więcej aktywności niż leżenie plackiemja napewno w tematach około ciazowo dzieciowych że się tak wyrażę to polecam całym serduchem mamę lamę, dziewczyny tak się dobrze czyta że szok czytam ją kolejny raz a jeśli chodzi o poród np to polecam książkę że screenu "Radość rodzenia" super nastraja pozytywnie na poród , dobrze że sobie o niej przypomniałam bo komus ją pożyczyłam ale nie pamiętam komu poza tym książki typu "365 dni z kochanym maleństwem" i "w oczekiwaniu na dziecko" - ale one w sumie mają suche fakty i czyta się jak encyklopedie
Nie no, tak mi zrobiłaś smaka, że już napisałam do męża, żeby mi kupił Cały dzień mam mdłości, a później przeczytam coś takiego i MUSZĘ JE MIEĆ!I to jak bez sensu a żeby było śmieszniej, to jeszcze przed porodem będę miała raz potwierdzoną
Dziewczyny! Zaraz swojego chłopa wyrzucę przez okno. Skubany je chrupki serowe a tak mi śmierdzą, że już nie mogę wytrzymać czuję je, mimo że ja siedzę na kanapie a on przy wyspie
ChętnaJa tworzę wątek prywatny u adminki
Dr Kwiatek z Profi-Med, ale na poniedziałek umówię się do dr Frąszczak z tej samej przychodni, wydaję mi się bardziej kompetentna i mam nadzieję, że mi lepiej pomoże.Dr Wiktor z Femmed a Ty?
ojoj cos mi się wydaje że jeśli masz dwa pęcherzyki w jajniku to chodzi tutaj o pęcherzyki graffa z których w czasie owulacji jest uwalniana komórka jajowa jeśli mówiłaś o nich wcześniej i nie ma ich w macicy to chyba nic z tego się nie wyczaruje przepraszam że tak pisze ale tak mi się wydaje ale mogę się mylićU mnie też na pierwszej wizycie w 4tc4dc ciałko żółte lekarz zlokalizował w lewym jajniku, a teraz w 7tc1dc mam napisane, że ciałko żółte zmieniono torbietowato właśnie w obrębie lewego jajnika, a w prawym jajniku zlokalizowane dwa pęcherzyki i zmiana 6x6mm przypominająca krwiaka. Więc nie rozumiem raz było coś zlokalizowane po lewej stronie, a teraz po prawej jednak.
Ja też uwielbiam te śmierdzące chrupkiI to jak bez sensu a żeby było śmieszniej, to jeszcze przed porodem będę miała raz potwierdzoną
Dziewczyny! Zaraz swojego chłopa wyrzucę przez okno. Skubany je chrupki serowe a tak mi śmierdzą, że już nie mogę wytrzymać czuję je, mimo że ja siedzę na kanapie a on przy wyspie
wszystko będzie dobrze trzeba być dobrej myśli przecież kobiety rodzą takie bliźnięta nie ma co się stresowaćU mnie jest chyba nienajlepiej. Bliźniaki, ale jednojajowe. Lekarka powiedziała że od 20 tygodnia mogą się udusić i ze to w ogóle bardzo ciężka ciąża..
Zobacz załącznik 1296598
Ja osobiście nie czytałam, ale słyszałam sporo pozytywów odnośnie książek z wydawnictwa NatuliDzięki za Wasze polecajki, zapisuje screeny choć teraz zasypiam nad wszystkim, ale liczę że drugi trymestr przyniesie więcej aktywności niż leżenie plackiem