reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2022

Wizyta 17:15, zazdroszczę że niektóre z nas mogą iść z rana, a my będziemy chyba zagryzać zęby z nerwów do popołudnia [emoji16] Na razie jeszcze pracuje, myślę że ok połowy sierpnia pójdę na zwolnienie a wtedy już tylko poranne wizyty [emoji41]
Ja mam o 13.20 więc będę jako pierwsza chyba [emoji6]

reklama
Wizyta 17:15, zazdroszczę że niektóre z nas mogą iść z rana, a my będziemy chyba zagryzać zęby z nerwów do popołudnia 😁 Na razie jeszcze pracuje, myślę że ok połowy sierpnia pójdę na zwolnienie a wtedy już tylko poranne wizyty 😎
Mój lekarz przyjmuje po południu więc ja do końca ciąży będę się męczyć 😊 wolę to niż Go zmienić więc dam radę

Dziewczyny a kiedy robocie badanie na toksoplazmozę i HIV ? To są chyba badania za które trzeba zapłacić?
Ja już dostałam skierowanie i będę mieć je robione 26.08. W mojej przychodni za niektóre badania trzeba płacić (za hcv, toksoplazmozy i różyczkę).

Jakie witaminki bierzecie w ciąży? Jakieś suplementy? Sam kwas foliowy?

Jestem bardzo ciekawa :)
Ja do końca pierwszego trymestru biorę tylko kwas foliowy :)

Cześć Dziewczyny,
Podczytuję Was od jakiegoś czasu, dobrnęłam do ostatniej strony i ośmieliłam się zarejestrować i dołączyć do Was 🙂. U mnie dzis 5+1, termin z OM przypada 22 marca. Byłam na 1 wizycie w 4 tyg. żeby ustalić z gin. jak odstawiać bromergon. Widać było tyle tylko, że "coś tu się zaczyna dziać", ale tego się spodziewałam. Następna wizyta 30.07. nie mogę się doczekać ♥️ Staraliśmy się ponad rok i to pierwsza ciąża. Miło czytać Wasze historie i płynące wsparcie.
Pozdrawiam Was ciepło i za wszystkie trzymam ✊✊✊
Cześć! Gratulacje i witaj wśród nas :)

Wy tu piszecie o jedzeniu, a mi się nawet trudno czyta 🙈😂 No od wczoraj mam takie mdłości że to jakiś hardcore. Dobrze, że nie wymiotuje, ale uczucie jest okropne. I najgorsze jest to, że czuje głód, a sama myśl o jedzeniu mnie odpycha...
najgorsze jak są takie masakryczne mdlosci ze nie możesz nawet pomyśleć o jedzeniu bo odpycha ale jak sie nie zje to jeszcze gorzej i trzeba walczyć że sobą żeby coś przełknąć

Ja chyba muszę zamówić sobie poduszkę dla ciężarnych...uwielbiam spać na brzuchu i teraz mi trochę ciężej leżeć na dziecku i w dodatku na bolących piersiach 😂 poza tym mąż się skarży, że się wierce jakbym coś w tyłku miała 😂

reklama
Do góry